Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Παρουσίαση νέου βιβλίου "Βλαντιμίρ" την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου από τις εκδόσεις iWrite

Οι Εκδόσεις iWrite και η συγγραφέας Αρεστή Ρεσπάκη σας προσκαλούν στην πρώτη μεγάλη παρουσίαση του νέου μας βιβλίου με τίτλο "Βλαντιμιρ" την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Από το οπισθόφυλλο διαβάζουμε...

Πως μπορεί να κερδίσει κανείς στη ζωή, όταν σε κάθε του βήμα συναντά προκλήσεις, δοκιμασίες, απώλειες και προδοσίες; Από την Τασκένδη ως τη Θεσσαλονίκη και από τη Νέα Υόρκη ως την Αθήνα, ο Βλάντιμιρ είναι αποφασισμένος να τα καταφέρει. Θα διεκδικήσει την ευτυχία του ανάμεσα σε θυελλώδεις έρωτες, μοιραίες συναντήσεις, ανατροπές και συναισθήματα που τον υπερβαίνουν, και στο τέλος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πιο δύσκολη απόφαση από όλες. Κι εκεί, στην πιο κρίσιμη στιγμή, θα κριθεί για το Βλάντιμιρ το πιο πολύτιμο τρόπαιο από όλα.
Γνωρίστε την Συγγραφέα...
Η Αρεστή Ρεσπάκη, που ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, προσδοκά με τις ιστορίες της,να μας ταξιδέψει, σε φωτεινές και πολύχρωμες εικόνες της ζωής, πλημμυρισμένες από όνειρα και συναισθήματα, εικόνες ζωής, γιομάτες συγκίνηση, τρυφεράδα, ελπίδα, προσμονή!
Και θέλει να μας ταξιδέψει, δυνατά, μοναδικά, ξεχωριστά, όπως την ταξίδευαν και οι ιστορίες της συνονόματης γιαγιάς της, ιστορίες από τους τόπους που εκείνη γεννήθηκε, τόπους αγαπημένους, αλησμόνητους, τόπους που άφησε πίσω της, όταν διάβηκε το μονοπάτι της προσφυγιάς...



ΠΟΥ; cafe Ζώγια (Βενιζέλου 1) | τηλέφωνο 2310 282612
ΠΟΤΕ; Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ.

Γνωρίστε περισσότερα για το βιβλίο
στην σελίδα των εκδόσεων iWrite
www.iwrite.gr

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI