Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πιλοτική εφαρμογή της θαλάσσιας αστικής συγκοινωνίας ήταν το θέμα ειδικής σύσκεψης που πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής με τον Δήμαρχο Θερμαϊκού Ιωάννη Αλεξανδρή, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του δήμου Θερμαϊκού Ελευθέριου Κεραμιδάκη και υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο κ. Τσαμασλής παρουσίασε τις προτάσεις τριών πλοιοκτητών, για σκάφη χωρητικότητας 150 θέσεων, που θα καλύπτουν το δρομολόγιο λιμάνι Θεσσαλονίκης – Καλαμαριά – Νέοι Επιβάτες, σε χρονική διάρκεια 30 λεπτών και με συχνότητα ανά μία ώρα.


Παράλληλα, ο κ. Τσαμασλής ενημέρωσε τον Δήμαρχο Θερμαϊκού για την πρόταση της Αντιπεριφέρειας να αναλάβει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης τη διαχείριση του έργου πιλοτικής εφαρμογής της θαλάσσιας αστικής συγκοινωνίας, ο οποίος αναμένεται άμεσα να εξετάσει το θέμα. 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI