Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΚΜ

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Συλλόγου «Οι Θρακιώτες» απευθύνουν πρόσκληση σε όσους επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα (τυποποιημένα και είδη ψυγείου), βρεφικές τροφές, ρούχα, φάρμακα, σχολικά είδη, παιχνίδια, κοκ, προκειμένου να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Δεκεμβρίου 2013, στους κήπους του κτιρίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας  198), από τις 9.00πμ έως τις 18.00μμ.
Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα διατίθενται δωρεάν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Συλλόγου «Οι Θρακιώτες» σε άπορες οικογένειες και άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλκηδόνας «Οι Θρακιώτες» στο τηλ. 23910 21007


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI