Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: Νομοθέτησαν την ομηρία.

Δεκάδες χιλιάδες δανειολήπτες μπαίνουν σε κατάσταση ομηρίας από το Σάββατο 22/12, μέρα ψήφισης του νομοσχεδίου της τρόικας και των τραπεζών για τους πλειστηριασμούς. Θεσμοθετούν «καθεστώς προστασίας» διευκολύνοντας τη σταδιακή εφαρμογή του σχεδίου αρπαγής, αφού η μαζική και σαρωτική επίθεση κρίνεται άκρως επικίνδυνη και εγκυμονεί την εξέγερση της συσσωρευμένης οργής.
Η ψήφιση του νομοσχέδιου από την κυβέρνηση της τρόικας δίνει το σύνθημα της εκκίνησης. Ποιοι θα χάσουν πρώτοι τα σπίτια τους; Όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις σε αυτή τη φάση του ποιο οργανωμένου αντιλαϊκού σχεδίου επίθεσης τα τελευταία χρόνια. Με τη γνωστή μέθοδο της σαλαμοποίησης επιχειρούν να διασπάσουν τις οργανωμένες αντιστάσεις που έχουν ξεκινήσει, τακτική που χρησιμοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια για τη διάσπαση των εργατικών αγώνων και την καλλιέργεια του κοινωνικού αυτοματισμού.
Έχουμε ξεχάσει τους κακούς δημόσιους εργαζόμενους που τους ακολούθησαν αμέσως οι υπόλοιποι στον ιδιωτικό τομέα; Έτσι τώρα θάχουμε τους καλούς και τους κακούς δανειολήπτες. Άπαντες χτυπημένοι από τις πολιτικές των μνημόνιων και της ανεργίας, ευάλωτοι, αλλά μαζί τόσο επικίνδυνοι εν τη ενώσει…
Επιχειρούν άλλη μια φορά να διασπάσουν το κοινωνικό κίνημα, να καλλιεργήσουν ψευδαισθήσεις, να απομονώσουν τους εργαζόμενους.
Η απάντηση πρέπει νάναι καθολική και αδιαπραγμάτευτη:
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ. Ούτε από τις τράπεζες, που έχουμε ανακεφαλαιώσει, ούτε από το κράτος που δημιούργησε εκατοντάδες χιλιάδες χρεοφειλέτες με τα απανωτά χαράτσια που μονιμοποιούνται.
ΑΝΑΤΡΟΠΗ της κυβέρνησης των τραπεζών και των τοκογλύφων.
Όλοι αύριο Παρασκευή στον πεζόδρομο της Κοραή 7μ.μ. και μετά στη Βουλή«Όταν χτυπάει η καμπάνα μη ρωτάς για ποιον χτυπάει, για σένα χτυπάει».
Μέτωπο Επιτροπών Αγώνα ΜΕΤ.Α.Α /Δεν πληρώνουμε τη κρίση τους!

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI