Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ: «ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ»

Ξεκάθαρη τοποθέτηση με μήνυμα για πολλούς αποδέκτες όσον αφορά την πορεία μέχρι σήμερα, αλλά και το μέλλον της ομάδας του Αχιλλέα Περαίας και ότι σχετίζεται με αυτήν, έκανε ο Γιάννης Πουρνάρας υπεύθυνος οργάνωσης του συλλόγου.
Ο εκ των στυλοβατών της διοίκησης του συλλόγου εκτιμά ότι η ομάδα όντας ευρισκόμενη σε μεταβατικό στάδιο χρειάζεται υποστήριξη και κάθε μορφής βοήθεια, και όχι αποδυνάμωση, η δε προσέγγιση αυτή εκφράζεται ως επίσημη θέση του ΔΣ της ομάδας της Περαίας.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Πουρνάρας τονίζει:
«Η μέχρι σήμερα πορεία βαθμολογικά δεν είναι ικανοποιητική και σαφώς δεν μας χαροποιεί αφού έχουμε ψηλές προσδοκίες. Δεδομένου όμως ότι η χρονιά είναι μεταβατική, είναι απολύτως απαραίτητη η παραμονή στην κατηγορία και η εξυγίανση μας σαν ομάδα, και έτσι αναπόφευκτα για φέτος πλέον επικεντρωνόμαστε σε αυτόν το στόχο!
Σαν ΔΣ στηρίζουμε απόλυτα τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Χρύσανθο Κασλή, τους οποίους εμπιστευόμαστε ότι θα καταφέρουν να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους, και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο για να είμαστε αρωγοί στο δύσκολο έργο τους.
Όπως ακριβώς εμείς διοικητικά δίνουμε το παράδειγμα συνεχίζοντας να λειτουργούμε σε ψηλά στάνταρτ, έτσι ακριβώς περιμένουμε να δούμε και τους άλλους πολύ σημαντικούς συντελεστές της ομάδας, δηλαδή τους αθλητές και προπονητές να ανεβάσουν την προσπάθεια τους ο καθένας ατομικά και συνολικά, για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας.
Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου σκοπεύουμε να ενισχυθούμε μεταγραφικά και έχουμε ήδη κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση, για να δώσουμε και την απαιτούμενη ώθηση στα παιδιά, να ανεβάσουμε και την τόσο σημαντική ψυχολογία τους, μοναδική μας σκέψη είναι η ενίσχυση της ομάδας και σε καμιά περίπτωση η αποδυνάμωση.
Η διοίκηση υποστηρίζει 100% την επίσης ξεκάθαρη θέση του προπονητή που χρειάζεται όλους τους παίκτες και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παραχωρηθεί αθλητής την περίοδο των μεταγραφών του Ιανουαρίου, και πιθανά τέτοια αιτήματα δεν μπορούν να ικανοποιηθούν αυτήν την εποχή αλλά θα εξεταστούν το καλοκαίρι.
Ιδεωδώς σαν σύλλογος ασφαλώς δεν επιθυμούμε να σταθούμε εμπόδιο στις φιλοδοξίες ή ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης που για κάποιους τυχόν προκύψουν, αλλά αυτή τη χρονική στιγμή αυτό που μας απασχολεί τονίζω ρητά, δεν είναι τίποτα άλλο από την παραμονή του συλλόγου στην Α κατηγορία».


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI