Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Γκάλοπ - έρευνα για τις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Θερμαϊκού.

Παρακαλώ όπως συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που θα βρείτε μέχρι τις 31/01/2014 στο διαδίκτυο, στην  διεύθυνση http://www.surveymoz.com/s/98949NWHEK 


Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και αποτελεί μια έρευνα για τα θέματα που απασχολούν τους δημότες και τα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται πολιτικά στον Δήμο Θερμαϊκού. Οι ερωτήσεις απευθύνονται μόνο στους ψηφοφόρους του Δήμου Θερμαϊκού.

Η γνώμη σας είναι εξαιρετικά σημαντική, αλλά σας παρακαλώ οι απαντήσεις να είναι ειλικρινείς. Επίσης είναι σημαντικό να προωθήσετε το ερωτηματολόγιο σε γνωστούς και φίλους σας, ώστε να υπάρχει ένας ικανοποιητικός αριθμός συμμετεχόντων και να εξαχθούν πιο έγκυρα αποτελέσματα.

Στεφανίδης Κυριάκος

*Σαν ιστολόγιο εμείς βάλαμε λίνκ στην δεξιά κάθετη στήλη του ιστολογίου μας βοηθώντας έτσι στην προώθηση του ερωτηματολογίου.Και οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός παράγοντας διενεργήσει δημοσκόπηση θα την προβάλουμε και αυτήν.Μας ενδιαφέρει η άποψη των συμπολιτών μας και θα είμαστε πάντοτε αρωγοί σε προώθηση δημοσκοπήσεων που αφορούν τον τόπο μας.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI