Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΤΕΝΝΙΣ CLINIC

Με τη χορηγία της MANTIS και του Kapsalas Tennis Club (ΚΤC)
έγινε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο Red Clay Indoor Tennis Club μια ξεχωριστή ημερίδα. Το Tennis Masterclass μια πρωτοβουλία του Nick Fulwood έδωσε την ευκαιρία σε junior παίκτες όχι μόνο να παρακολουθήσουν αλλά και να συμμετάσχουν σε μια μεθοδολογία προπόνησης που χρησιμοποιείται σήμερα σε παγκοσμίου κλάσης αθλητές του τένις.

Ο Nick Fulwood είναι ένας πρώην επαγγελματίας τενίστας που έφτασε στον 3ο γύρο του Wimbledon. Με την απόσυρσή του από το ATP Tour o Nick αφοσιώθηκε στην προπονητική. Μια από τις πρόσφατες αθλήτριες που συνεργάστηκε ήταν η Ουκρανέζα Elena Tatarkova που έφτασε το νο 45 της παγκόσμιας κατάταξης στα μονά και το 9 στα διπλά, φτάνοντας μάλιστα στον τελικό των διπλών του Wimbledon το 1999.  Ακόμα ενεργός στο ITF Seniors Tour, έχει στην κατοχή του και νίκη στον τελικό των διπλών άνω των 35 ετών του Wimbledon.

Στα πλάνα του Nick είναι να εγκατασταθεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.  Μάλιστα από τις αρχές Ιανουαρίου θα φέρει και τους junior παίκτες που έχει αναλάβει στη Θεσσαλονίκη με έδρα το Kapsalas Tennis Club στο Αγγελοχώρι.

Μια από τις αθλήτριες που θα δουλέψει μαζί της είναι η ρωσίδα Anna Ureke.  Η Anna ξεκίνησε να παίζει στα ITF U18 το καλοκαίρι και με μόλις 6 τουρνουά ανέβηκε στο 205 της παγκόσμιας κατάταξης junior της ITF. Η Άννα που έκλεισε τα 14 το Νοέμβριο είναι μέχρι σήμερα η νεότερη αθλήτρια μέσα στις top 250 της ITF παγκοσμίως και η πρώτη σε κατάταξη της ηλικιακής της κατηγορίας στην Ευρώπη.

Στο clinic της Κυριακής οι juniors δοκίμασαν τα πιο σύγχρονα επαγγελματικά drills (ασκήσεις) από το Nick Fulwood και την ομάδα του που αποτελείται από τους David Jimenez Garcia και Loma Browne. Τις ασκήσεις fitness αποκλειστικά για παίκτες του τένις έκανε ο Κώστας Γρηγοριάδης. O Πέτρος Μπίρης ιδρυτής του racketspecialist.gr με 26 συμμετοχές στις Official Stringing Teams του Wimbledon και Roland Garros, Ολυμπιακών Αγώνων, και πολλών άλλων επαγγελματικών events, ανέλυσε τη σημαντικότητα της τεχνολογίας στο μοντέρνο τένις.

Το Masterclass ξεκίνησε στις 11 το πρωί και είχε διάρκεια 4 ωρών.

Οι αθλητές που το έχασαν και θέλουν να συμμετάσχουν σε ατομική προπόνηση με προοπτική να ενταχθούν στην ομάδα προπόνησης του Nick Fulwood θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο 6931 836647.

Την Πέμπτη 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Tennis Masterclass ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΤC και για όλες τις ηλικίες!!!!  ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ περιορισμένες για αυτό δηλώστε συμμετοχή από τώρα!!!.   τηλ 6931836647.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI