Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Συμφωνία για κοινή κάθοδο στις εκλογές δύο πρώην υποψηφίων δημάρχων στον δήμο Θερμαικού.

Γράφει το Τσουνάμι.
Μετά τα γραφόμενα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης φροντίσαμε να ενημερωθούμε εάν  πράγματι επίκειται ανακοίνωση περί συμφωνίας κοινής καθόδου στις δημοτικές εκλογές δύο πρώην υποψηφίων δημάρχων προερχόμενους απο Επανομή και Μηχανιώνα.
Εάν ευοδωθεί ( ήδη έχει επέλθει  συμφωνία) θα ταρακουνήσει τα νερά στον δήμο Θερμαικού όχι τόσο για την συμφωνία όσο για την ενδυνάμωση του σχήματος και την προοπτική νίκης.
Γνωρίζουμε τα πρόσωπα αλλά τηρώντας το of the record (όπως μας ζητήθηκε) θα περιμένουμε την ανακοίνωση της συμφωνίας,αυτό που μπορούμε να σας πούμε όμως σήμερα γνωρίζοντας τα πρόσωπα είναι ότι πολλοί θα εκπλαγούν όταν στην ανακοίνωση δούνε τα ονόματα των δύο πολιτικών παραγόντων της περιοχής.
Οι έτεροι υποψήφιοι δήμαρχοι θα αναγκαστούν και αυτοί σιγά σιγά να προβούν σε ανοίγματα και προβλέπεται πως την νέα χρονιά  θα υπάρξουν πολλές ζυμώσεις.
Το "ποτέ μην λές ποτέ" ίσως να ισχύσει σε μεγάλο βαθμό στα δημοτικά δρώμενα της περιοχής μας.
Ειλικρινά ο γράφων εξεπλάγην στο άκουσμα του ονόματος του προερχομένου απο την Επανομή πολιτικού.!!!!!!
Εν αναμονή λοιπόν της ανακοίνωσης η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα ετέρου υποψηφίου θα ανακοινωθεί  αύριο ή μεθαύριο.

1 σχόλια:

Οτι ο Μπαλασάς θα κατέβαινε μαζί με τον στεφανίδη και θα ήταν συνηποψήφιος με τον Ζαβέρκο και τους Φασίστες της ΧΑ δεν το περίμενα

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI