Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

PIRSOS OPEN GOALBALL CUP 2013, 14-15/12,( ΚΑΠΠΑ 2000).

Της φίλης Μένης Κεσσανοπούλου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ΠΥΡΣΟΣ Open Goalball Cup 2013 το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο του καππα2000 στην Περαία Θεσσαλονίκης. Στη διοργάνωση συμμετείχαν 8 ομάδες από 4 αθλητικούς συλλόγους τυφλών: 
Κλειώ και Jazz (Α.Ε.Τ. ΠΥΡΣΟΣ), Ιλιάδα και Οδύσσεια (Α.Σ.Τ. ΟΜΗΡΟΣ), Soumoka και Κουρσάροι (Α.Σ.Α.Μ. ΠΕΙΡΑΤΕΣ) και Havalenthia και Palta United (Α.Σ.Τ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ).

Τελική κατάταξη / Final Standings
1. Jazz
2. Havalenthia
3. Κλειώ
4. Οδύσσεια
5. Palta United
6. Ιλιάδα
7. Κουρσάροι
8. Soumoka

Συγχαρητήρια στους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές για το αγωνιστικό πάθος, το "ευ αγωνίζεσθε" και το άριστο ήθος τους!!!
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους εθελοντές μας που αγκάλιασαν με συνέπεια και εργατικότητα τα καθήκοντά τους και απέδειξαν ότι η αγάπη μας για τη διαφορετικότητα μπορεί και κάνει θαύματα!!!!!

Ευχαριστούμε θερμά:
την κ. Christl Daentler υπεύθυνη της τεχνικής κάλυψης των αγώνων, την Ομάδα Ειδικών Αποστολών του δήμου Θεσσαλονίκης για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων, το τμήμα ειδικής φυσικής αγωγής του ΤΕΦΑΑ Σερρών και Θεσσαλονίκης του Α.Π.Θ. για την έμψυχη συμπαράσταση, το Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού 2000 (καππα2000) για τη φιλοξενία στο κλειστό γυμναστήριο των εγκαταστάσεων του, και όλους τους εμφανείς και αφανείς φίλους μας που συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης!!!

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI