Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

1o αντάμωμα των απανταχού Αμυγδαλιωτών 14-15-16 Αυγούστου 2015

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει πως διοργανώνει 1o αντάμωμα των απανταχού Αμυγδαλιωτών στις 14-15-16 Αυγούστου 2015 με το εξής πρόγραμμα: 


1. Παρασκευή 14 Αυγούστου ώρα έναρξης 9.00μ.μ. αφιερωμένη στο Βασίλη Τσιτσάνη και στους φωτογράφους των Αμυγδαλιών. 
Πρόγραμμα: 
α. 8.00μ.μ. Συζήτηση με θέμα: «Αμυγδαλιές παρελθόν – παρόν και μέλλον»
β. 9.00μ.μ. Έκθεση και προβολή παλιών φωτογραφιών. Απονομή του «βραβείου Αμυγδαλιάς» στους φωτογράφους Γρηγόρη Τούλια, Ευθύμιο Δήλμα και Βασίλη Ξάνθα.
γ.10.00μ.μ. Γλέντι με λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια με το Δημήτρη Καραπούλιο (μπουζούκι-τραγούδι) και Γιώργο Δούμα (κιθάρα-τραγούδι), αφιερωμένο στα 100 χρόνια από τη γέννηση του Βασίλη Τσιτσάνη. (Είσοδος δωρεάν)

2. Σάββατο 15 Αυγούστου και ώρα 9.00μ.μ. δημοτική βραδιά με το συγκρότημα του Κώστα Τσιοτίκα, στο τραγούδι η Βαγγελιώ Χριστιά και ο Σάκης Τσιοτίκας. Στην αρχή της εκδήλωσης θα χορέψει το χορευτικό του Συλλόγου και θα γίνει παρουσίαση των απόδημων Αμυγδαλιωτών του εξωτερικού. Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στους Αμυγδαλιώτες του εξωτερικού. (Είσοδος 5€)

3. Κυριακή 16 Αυγούστου και ώρα 9.00μ.μ. βραδιά αφιερωμένη στη νεολαία και σε όσους αισθάνονται νέοι, θα παίξει κιθάρα και θα τραγουδήσει o Τάσος Δανόγλου. (Είσοδος δωρεάν)

Και τις τρεις μέρες στο χώρο θα υπάρχει φαγητό και ποτό σε πολύ καλές τιμές!

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI