Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Κυρ. Στεφανίδης:«ΟΧΙ στον εξευτελισμό και τον ραγιαδισμό»

«ΟΧΙ στον εξευτελισμό μας, ΟΧΙ στο νέο ραγιαδισμό», τονίζει σε δημόσια δήλωσή του ο γιατρός Κυριάκος Στεφανίδης, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θερμαϊκού και πρώην επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Μηχανιώνας. Όπως υπογραμμίζει:

«Κάποιοι "πωλιτικοί" με παλαιοκομματικές αντιλήψεις οι οποίοι ανεύθυνα και αχόρταγα μας οδήγησαν σ' αυτό το τραγικό σημείο σήμερα συνεχίζουν να σπέρνουν τον φόβο στους ήδη φοβισμένους πολίτες αυτής της χώρας, με στόχο να δικαιολογήσουν τις αδικαιολόγητες πράξεις τους. 

Η πτώχευση της Ελλάδας προήλθε από την στημένη άνοδο και κατάρρευση του Χρηματιστηρίου, των ομολόγων, των μιζαδόρων, των Ολυμπιακών Αγώνων, των γενναίων κρατικών επιχορηγήσεων και των αδιαφανών δανείων, την κάκιστη διαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων κλπ,κλπ,κλπ. 
Θα χάσουμε πολλά λένε, αλλά πιο πολλά θα χάσουν αυτοί που κερδίζουν από την παραμονή μας σ' αυτό το μόρφωμα που κατασκεύασαν κερδοσκόποι και το ονόμασαν Ευρώπη και το μόνο που θέλουν είναι να παραμείνουμε ραγιάδες που καθοδηγούμαστε από δοσίλογους.
Ας φερθούμε γενναία επιτέλους και ας ριψοκινδυνέψουμε τα 300 ευρουλάκια μας για την αξιοπρέπεια της χώρας μας. Ας γίνουμε υπεύθυνοι και όχι δουλοπρεπείς. Ας δείξουμε στους λαούς της Ευρώπης ότι οι Έλληνες ήταν και είναι αποφασισμένοι να ζουν με αξιοπρέπεια και πολεμούν γι' αυτήν όσο άνισα κι’ αν αγωνίζονται. 

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΜΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI