Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών: Προτεραιότητα η προστασία των αδυνάμων

Υποδεχόμενος τους τραπεζίτες ο κ. Τσίπρας είπε ότι «αυτό που προέχει τούτη την ώρα είναι να επανέλθει στην κανονικότητα το σύστημα, αλλά ταυτόχρονα να διασφαλίσουμε και τη δυνατότητα να μην υπάρξουν κινήσεις που θα πλήττουν τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας».

«Δεδομένου ότι υπάρχει ένα θεσμικό κενό μέχρις ότου έρθει στη Βουλή για να νομοθετηθεί η προστασία της πρώτης κατοικίας, η αναστολή των πλειστηριασμών, και δεδομένου ότι -όπως φαντάζομαι και έτσι θα είναι άλλωστε- δεν υπάρχει πρόθεση από τα ιδρύματα για τέτοιου είδους παρεμβάσεις, νομίζω ότι θα πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να διασφαλίσουμε τη δυνατότητα προστασίας των πιο αδύναμων συμπολιτών μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Στόχος μας είναι μπει το τραπεζικό σύστημα σε καθεστώς κανονικότητας επισήμανε η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη μετά τη συνάντηση του προεδρείου της ΕΕΤ με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου.

«Στόχος όλων είναι η δύσκολη περίοδος να λήξει και να αρθούν οι περιορισμοί στις τραπεζικές εργασίας» πρόσθεσε η κ. Κατσέλη. Όσον αφορά τους πλειστηριασμούς, η πρόεδρος της ΕΕΤ διευκρίνισε ότι οι τράπεζες συνεχίζουν με το ισχύον νομικό πλαίσιο έως το τέλος του τρέχοντος έτους, και αναμένουν τις κυβερνητικές νομοθετικές δράσεις από το επόμενο έτος.left.gr

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI