Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΟΛΟΤΣΙΟ

Δήλωση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα για τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς και θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Βιομηχανίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Περικλή Κολότσιου:

«Ο θάνατος του Περικλή Κολότσιου μας γεμίζει όλους με βαθιά θλίψη και οδύνη. Αποχαιρετούμε έναν πραγματικά άξιο και ξεχωριστό άνθρωπο, φίλο και συνεργάτη. Ο Περικλής Κολότσιος υπήρξε ένας πολιτικός έντιμος και ακέραιος, με σημαντικό έργο, με ανεξάντλητα αποθέματα προσφοράς για τον τόπο του, το Κιλκίς, και τους συμπολίτες του, από όποια θέση ευθύνης κι αν υπηρέτησε. Ένας επιστήμονας, ικανός και δυναμικός, με ευρύ πνεύμα και σημαντική προσφορά στο συνάνθρωπο.
Ο Περικλής Κολότσιος θα λείψει από την οικογένειά του, από τους ανθρώπους του, θα λείψει και από τη δεύτερη οικογένειά του, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας και την Παράταξή μας, την ‘Αλληλεγγύη’. Θα είναι μαζί μας όμως τα λόγια του, οι σκέψεις του, το όραμά του για το Κιλκίς. Θα είναι μαζί μας όλα εκείνα, που τον έκαναν αγαπητό στην κοινωνία και χρήσιμο στον τόπο μας.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI