Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού ψηφίζει ΟΧΙ

Την Κυριακή 5 Ιουλίου, ο ελληνικός λαός καλείται να πάρει μια απόφαση ιστορικής σημασίας, μια απόφαση καθοριστική για τον τόπο μας, τη ζωή μας, το μέλλον των παιδιών μας.

Με ένα βροντερό ΟΧΙ την Κυριακή στέλνουμε το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τέλος στη μνημονιακή λεηλασία. Λέμε ΟΧΙ στον εκβιασμό, ΟΧΙ στα τελεσίγραφα, ΟΧΙ στο πραξκόπημα εναντίον της δημοκρατίας. ΝΑΙ στην Ευρώπη των λαών και όχι των τοκογλύφων δανειστών.

Τώρα μιλάμε εμείς. Εμείς που πέντε χρόνια τώρα φτωχαίνουμε, δυσκολευόμαστε, αγωνιούμε, απελπιζόμαστε, παλεύουμε, ξενιτευόμαστε.

Τώρα μιλάμε εμείς. Αποφασισμένοι απέναντι σε εκείνους που θέλουν να μας καταδικάσουν σε φτώχεια κι εξαθλίωση χωρίς τέλος. Όρθιοι απέναντι σε όσους μας βλέπουν σαν αριθμούς. Ευθυτενείς απέναντι σε όσους υποτιμούν και προσβάλλουν βάναυσα τους λαούς. Δυνατοί απέναντι σε εκείνους που θέλουν να μας σύρουν στην υποταγή. Περήφανοι όπως περήφανοι είναι πάντα όσοι αγωνίζονται για τη δημοκρατία.

Εμείς, η συλλογικότητα  αλληλεγγύης του δήμου μας, οι εκατοντάδες πολίτες που στεκόμαστε αλληλέγγυοι ο ένας στον άλλον τέσσερα χρόνια τώρα με όλους τους τρόπους, σε καλούμε να πεις ΟΧΙ για να ζήσουμε όλοι σε μια χώρα ελεύθερη, ανεξάρτητη και δημοκρατική. Σε καλούμε να πεις ΟΧΙ γιατί τώρα αποφασίζουμε για το μέλλον των παιδιών και των εγγονιών μας. Οι επόμενες γενιές αξίζουν ένα μέλλον φωτεινό και χαρούμενο.

Tην ώρα που εκείνοι προσπαθούν να μας παγιδεύσουν στον τρόμο, εμείς μετριόμαστε με το μέλλον. Είναι η στιγμή να πούμε ΟΧΙ στο φόβο. Έχουμε τη δύναμη και τη θέληση. Αποδεδειγμένα!

Είμαστε πολλοί, έχουμε δίκιο και θα νικήσουμε!


Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI