Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

2ο debate Θερμαϊκού: Σημαντικό και πλήρες πληροφοριών και θέσεων (βίντεο)

του ακτιβιστή 

Σε πολύ καλό και πολιτισμένο επίπεδο, χωρίς όμως να αποφευχθούν οι κόντρες και οι έντονες πολιτικές διαφοροποιήσεις διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι το 2ο debate μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων του Θερμαϊκού. Σημειώνουμε την προσβλητική και αντιδημοκρατική απουσία και πάλι του Γιάννη Μαυρομάτη που απαξίωσε για άλλη μια φορά τόσο τους διοργανωτές μπλόγκερς όσο και τους συνυποψηφίους του. Πράξη που στηλιτεύτηκε από τους ανθυποψηφίους του και προϊδεάζει για την συμπεριφορά του απέναντι στα τοπικά, ερασιτεχνικά μέσα επικοινωνίας της περιοχής μας, αν παρ' ελπίδα κληθεί να διευθύνει τον δήμο, πιθανότητα που απευχόμαστε. Αν μάλιστα αυτή η απαξίωση συνδυαστεί με τις προκαταβολικές απειλές έναντι μηνύσεων (με δεδομένη την δικομανία του) αντιλαμβανόμαστε τις μέρες που θα αναμένουμε στην ακραία περίπτωση επικράτησής του στις εκλογές του Μαΐου.  

Η μεστή επιχειρημάτων παρουσίαση θέσεων και απόψεων των κκ Κουζινόπουλου, Μώραλη και Τσαμασλή πιστεύουμε πως θα βοηθήσει τους θεατές του βίντεο να αποκρυσταλλώσουν άποψη  και ίσως συντελέσουν στην αξιολόγηση ενόψη της κάλπης, των υποψηφίων επικεφαλής των συνδυασμών.

Θα συνιστούσαμε να παρακολουθήσετε το βίντεο που ακολουθεί και ξεκαθαρίζει τον τρόπο που βλέπουν οι υποψήφιοι, την ανάπτυξη, την οικονομική κατάσταση  του δήμου, την διαχείριση της δημοτικής περιουσίας και άλλα πολύ σημαντικά θέματα.

Ο σχολιασμός των απόψεων θα γίνει με νεώτερο ποστ.
Παρακολουθείστε το πρώτο μέρος της συζήτησης. Το δεύτερο μέρος θα ανεβεί αργά το βράδυ.


** Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στον κ. Σάκη Δημάκη, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ΑΙΓΛΗ που μας φιλοξένησε, στον κ. Χρήστο Χριστοδούλου που έκανε την επιτυχή λήψη και επεξεργασία του βίντεο και στο ΗΧΟΡΑΜΑ για την ηχητική κάλυψη.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI