Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΜΑΣΛΗ ΜΕ ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ.

Να ενισχυθούν οι εθελοντικές οργανώσεις για το καλό των πολιτών, ζήτησε ο Γιώργος Τσαμασλής!

Στο πλαίσιο των καθημερινών δράσεων και επαφών που πραγματοποιεί με φορείς, οργανώσεις και ομάδες πολιτών, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής είχε συνάντηση με τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Πρόληψης και Αντιμετώπισης Καταστροφών του Δήμου Θερμαϊκού (ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ).
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους» είχε ευρεία συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εθελοντές, άκουσε με ενδιαφέρον τα αιτήματά τους ώστε να παρέχουν την καλύτερη δυνατή βοήθεια στους συνανθρώπους τους, όποτε και όπου χρειαστεί, ενώ τόνισε πως θα είναι στο πλευρό τους με πράξεις και όχι με λόγια. «Ο Δήμος μας θα έχει πλήρη συνεργασία με την ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ, το έργο της οποίας είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, με καθημερινή προσφορά στο συνάνθρωπο», δήλωσε ο Γιώργος Τσαμασλής, ο οποίος δεσμεύτηκε πως αυτά που δικαιούται η εθελοντική ομάδα θα τα έχει στην ώρα της, δηλαδή όλη την υλικοτεχνική υποδομή για να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες.

Παράλληλα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού επισήμανε ότι η ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ, εκτός από την υλικοτεχνική υποδομή, πρέπει να ενισχυθεί και με ανθρώπινο δυναμικό, προσφέροντας τις υπηρεσίες της στο Δήμο. «Η ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ, πρέπει να συνεργαστεί και με τις άλλες εθελοντικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, πάντα με γνώμονα το κοινό όφελος», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαμασλής.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI