Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

Κοντά στα άτομα της τρίτης ηλικίας με έμπρακτη στήριξη ο Γιώργος Τσαμασλής!
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής έχει θέσει ως έναν από τους σημαντικότερους άξονες στο πρόγραμμα του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους» την κοινωνική πολιτική, δίνοντας προτεραιότητα στον άνθρωπο και στην όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα ζωής για τους πολίτες της περιοχής.
Ο Γιώργος Τσαμασλής αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τις ευαισθησίες του, καθώς και το σεβασμό που τρέφει για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, επισκέφθηκε χθες το απόγευμα το ΚΑΠΗ Αγίας Τριάδας. Εκεί, είχε την ευκαιρία να δει τα άτομα της τρίτης ηλικίας, συζητώντας μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και τις ανάγκες που έχουν, ενώ, παράλληλα, τους ενημέρωσε για τις καινοτόμες δράσεις που είναι αποφασισμένος να προβεί, ώστε κανείς τους να μην αισθάνεται παραμελημένος και πολίτης τρίτης κατηγορίας!
«Είμαστε δίπλα στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας. Και το κάνουμε με έργα κι όχι με απλές υποσχέσεις. Υποστηρίζουμε καθημερινά τους ανθρώπους αυτούς, που είναι απόμαχοι της δουλειάς, όχι όμως και της ζωής», δήλωσε με νόημα ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού!
Ο Γιώργος Τσαμασλής τόνισε πως πρόκειται να αναβαθμίσει τα ΚΑΠΗ μέσω της εθελοντικής προσφοράς και της αναβάθμισης της υλικοτεχνικής υποδομής, ενώ συμπλήρωσε πως θα δημιουργηθούν νέοι και θα αναβαθμιστούν υφιστάμενοι κατάλληλα διαμορφωμένοι χώροι για τη φιλοξενία και τη φροντίδα των ηλικιωμένων ατόμων, καθώς και των ατόμων με αναπηρίες, στοχεύοντας ο κάθε οικισμός να έχει το δικό του ΚΑΠΗ!


Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους» δεσμεύτηκε για την αναβάθμιση των δράσεων «Βοήθεια στο Σπίτι», φροντίζοντας για την πρόσβαση των ασθενών σε φάρμακα. Όπως είπε, θα αξιοποιηθούν οι νέες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της υγείας των ηλικιωμένων. «Κανείς δεν θα αισθάνεται μόνος στο Δήμο Θερμαϊκού. Θα είμαστε καθημερινά αλληλέγγυοι σε όσους μας χρειάζονται, θα είμαστε εμείς η οικογένειά τους», υποστήριξε ο Γιώργος Τσαμασλής, ο οποίος επισήμανε ότι ο Δήμος θα παρέχει συμβουλευτική και ψυχοσυναισθηματική φροντίδα στα άτομα της τρίτης ηλικίας που έχουν ανάγκη, ενώ θα τους υποστηρίζει σε θέματα υγείας, υγιεινής, νοσηλείας και θεραπείας!

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI