Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΜΑΣΛΗ

Κάλεσμα ενότητας και συνεργασίας από τον Γιώργο Τσαμασλή προς τους υπόλοιπους συνυποψήφιους Δημάρχους, για το καλό του τόπου και των πολιτών!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, απηύθυνε ανοιχτή πρόταση-πρόσκληση στους τρεις συνυποψηφίους Δημάρχους, ώστε να αναλάβουν κοινές δράσεις, πάντα με γνώμονα το συμφέρον τόσο της περιοχής, όσο και των κατοίκων της. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους», κατά τη διάρκεια «debate», που έλαβε χώρα σε γνωστό ξενοδοχείο της Περαίας, εμφανίστηκε πρωτοπόρος, ενωτικός και με πνεύμα συνεργασίας, καλώντας τους άλλους συνδυασμούς σε μία ανοιχτή συζήτηση, παρουσία των πολιτών του Δήμου Θερμαϊκού, για να παρθούν αποφάσεις και να ληφθούν πρωτοβουλίες που θα φέρουν ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας στον τόπο.
«Πρέπει να μάθουμε να αγωνιζόμαστε για τους δημότες μας. Στόχος μας είναι να ανάψουμε το πράσινο φως και να φύγουμε μπροστά. Ενωμένοι. Μακριά από αγκυλώσεις, διαφωνίες και προκαταλήψεις. Αυτό επιδιώκουμε και θα το επιτύχουμε με καλή διάθεση, συνεργασία και κοινές δράσεις», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαμασλής.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στον Τουρισμό, ο οποίος, όπως δήλωσε, θα δώσει τεράστια ώθηση και θα  φέρει την ανάπτυξη στην περιοχή, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας. Παράλληλα, τάχθηκε υπέρ της ελεύθερης αγοράς, ενώ τόνισε πως ο τόπος είναι ελκυστικός. «Να αναζητήσουμε κεφάλαια από την Ε.Ε, με συγκεκριμένες μελέτες. Έχουμε πλούτο που θα φέρει κοντά μας επενδυτές. Θα προκαλέσουμε και θα προσκαλέσουμε επενδύσεις, με ξενοδοχεία, μαρίνες, ενυδρεία, κ.α».
Ο Γιώργος Τσαμασλής μίλησε εκτενώς και για τα οικονομικά δεδομένα του Δήμου Θερμαϊκού, αναφέροντας συγκεκριμένα ποσά τα οποία εξοικονομούνται από ανταποδοτικά τέλη, από ενοικιάσεις ακινήτων, από τον αιγιαλό, αλλά και από το Κράτος για τις λειτουργικές ανάγκες του Δήμου. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για τις μεγάλες περικοπές που έχουν γίνει στις χρηματοδοτήσεις προς τους Δήμους, κάτι που δυσκολεύει το έργο όλων των δημάρχων. «Είμαστε σε ασφυκτική επιτήρηση, κυριολεκτικά στο πορτοκαλί, με περιορισμούς έργων, γεγονός που θα το εισπράξει αρνητικά ο κόσμος», επισήμανε ο Γιώργος Τσαμασλής, ο οποίος συμπλήρωσε πως θα πρέπει να γίνει καλύτερη διαχείριση των οικονομικών, και να εξοικονομηθούν άμεσα πόροι, ώστε εκτός από την καθαριότητα, το φωτισμό ή το οδικό δίκτυο, να δοθούν χρήματα στην κοινωνική πολιτική, και σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.
Το ενωτικό κάλεσμα του Γιώργου Τσαμασλή και την πρόταση συνεργασίας για το καλό της περιοχής, αντιμετώπισαν με αρκετά καλή διάθεση τόσο ο Σπύρος Κουζινόπουλος, όσο και η Ντίνα Μόραλη, δύο εκ των τριών συνυποψηφίων δημάρχων που έδωσαν το «παρών»  στο debate, ωστόσο αρνητική εντύπωση και ιδιαίτερα επικριτικά σχόλια, προκάλεσε ο έτερος υποψήφιος Γιάννης Μαυρομάτης, ο οποίος, για άλλη μία φορά, απαξίωσε δημοσιογράφους και συνυποψηφίους, «λάμποντας» δια της απουσίας του!



{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI