Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

‘ΜΙΛΗΣΕ’ Ο ΛΑΟΣ! ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ «ΘΕΡΜΑγΙΚΟ»!!!

Ήταν πραγματικά μία βραδιά μαγική! Μία συγκέντρωση μοναδική, πέρα από κάθε προσδοκία! Η κεντρική ομιλία του Γιώργου Τσαμασλή, επικεφαλής του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους», στην πλατεία της Περαίας, ήταν πέρα για πέρα δυναμική. Ογκώδης, όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου, και ενθουσιώδης, με παρατεταμένα χειροκροτήματα προς το πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Θερμαϊκού.
Σε μία εποχή όπου ο απλός πολίτης γυρίζει την πλάτη στους πολιτικούς και αποφεύγει να δίνει το «παρών» σε συγκεντρώσεις, ο Γιώργος Τσαμασλής, δεν δίστασε, τόλμησε και τα κατάφερε! Το προσκλητήριο που απηύθυνε στους απλούς πολίτες, βρήκε πλήρη ανταπόκριση, και όπως είπε ο ίδιος την ώρα που ανέβαινε στην εξέδρα για να ξεκινήσει την ομιλία του, η παρουσία του κόσμου και το ζεστό χειροκρότημα, έφεραν  σάλπισμα νίκης!!!
Ο Γιώργος Τσαμασλής τόνισε στους παρευρισκόμενους πως η ψήφος στον συνδυασμό του, θα αποτελεί ψήφο δημιουργίας ώστε να αλλάξουν τα δεδομένα στον τόπο. Έναν τόπο, όπως συγκινημένος δήλωσε, ευλογημένο, μαγικό!
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού, αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους», ξεκινώντας από την καθαριότητα, λέγοντας πως οι πολίτες πληρώνουν και αξίζουν το καλύτερο, δηλαδή μία πόλη καθαρή και όμορφη. Μίλησε για τον φωτισμό, επισημαίνοντας ότι θα εξοικονομηθούν πόροι μέσω λαμπτήρων νέας τεχνολογίας. Επίσης, έκανε λόγο για το οδικό δίκτυο και τα πεζοδρόμια, που πρέπει να εκσυγχρονιστούν και να επισκευαστούν άμεσα. Παράλληλα, ο Γιώργος Τσαμασλής, υποσχέθηκε πως θα υπάρξει αστική ανάπλαση, νέα πάρκα και ασφαλείς παιδικές χαρές. Φυσικά, ο υποψήφιος Δήμαρχος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα πικρόχολα σχόλια των πολιτικών του αντιπάλων, όσον αφορά τα αναπτυξιακά έργα, λέγοντας ότι όταν κάποιος έχει στόχους και προτάσεις, δέχεται λάσπη και πόλεμο.
«Σηκώνουμε τον πήχη ψηλά. Έχουμε προοπτικές και προδιαγραφές Ευρωπαϊκών πόλεων. Δεν είμαστε το παλιό χωριό που ήξεραν κάποτε. Θα αξιοποιήσουμε τη δημοτική περιουσία. Όταν κάποιος πιστεύει, όταν τολμάει και είναι αποφασιστικός, πετυχαίνει».
Ο Γιώργος Τσαμασλής έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στον Τουρισμό, ο οποίος θα φέρει ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή. Όπως είπε, στόχος του είναι να φέρει επενδυτές, να υπάρξουν σύγχρονες τουριστικές μονάδες, που θα δώσουν και νέες θέσεις εργασίας. «Έτσι θα προσελκύσουμε τουρίστες. Ο Δήμος μας θα γίνει πόλος έλξης της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας. Πώς θα φιλοξενήσουμε κόσμο, αν δεν έχουμε τις κατάλληλες μονάδες»;
Στα άμεσα σχέδια του Γιώργου Τσαμασλή, είναι η δημιουργία ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ στην περιοχή του Αγγελοχωρίου και της Μηχανιώνας, καθώς και θεματικού πάρκου στον υδροβιότοπο της Επανομής, έργα τα οποία θα προσελκύουν καθημερινά κόσμο και ιδιαίτερα μαθητές και φοιτητές που θα ενημερώνονται σχετικά.
Αυτό που κέρδισε κολακευτικά σχόλια από τον κόσμο, ήταν η δέσμευση του Γιώργου Τσαμασλή, πως το λιμάνι της Μηχανιώνας θα μπορεί σε λίγο καιρό, να εξυπηρετεί όχι μόνο τα αλιευτικά σκάφη, αλλά και όλα τα υπόλοιπα πλοία, αφού το μισό λιμάνι θα λειτουργεί ως μαρίνα.
«Όλα αυτά τα έργα θα τα κάνουμε, και μάλιστα χωρίς να δώσουμε ούτε ένα ευρώ, αφού έχουμε τους πόρους από χρήματα του ΕΣΠΑ, αλλά και από δημοτικά τέλη. Ξέρουμε να διεκδικούμε και θα μπούμε και σε άλλα Ευρωπαϊκά προγράμματα, για να κάνουμε την περιοχή μας αξιοζήλευτη».
Ο Γιώργος Τσαμασλής, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος αλλά και φανερά ανακουφισμένος, που ένα όνειρο 36 ετών, έγινε πραγματικότητα, καθώς η θαλάσσια σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις παραλίες του Δήμου Θερμαϊκού, πήρε «σάρκα και οστά». Ο «ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ» έκανε την πρώτη του βόλτα, και ο Γιώργος Τσαμασλής με τον αγώνα και την επιμονή του, όχι μόνο κέρδισε το στοίχημα, αλλά έδωσε την καλύτερη απάντηση σε όσους αμφισβητούσαν ότι μπορεί να πετύχει αυτό που άλλοι στο παρελθόν απλά υπόσχονταν!!!
Με λόγια καρδιάς, με λόγια που έβγαιναν μέσα από την ψυχή του, κοιτώντας στα μάτια τους πολίτες, και χωρίς να δεσμεύεται από κάποιο έτοιμο κείμενο ή λόγο, ο Γιώργος Τσαμασλής τόνισε πως θα αγωνιστεί στο πλευρό των δημοτών, θα είναι υπηρέτης του λαού και θα δουλεύει νύχτα – μέρα για το κοινό όφελος. «Δεν σας κάνουμε χάρη, απλά κάνουμε αυτά που δικαιούστε. Μας ενώνει το κοινό καλό, γι’ αυτό θα αγωνιστούμε μαζί για τη λύση των προβλημάτων».
Αυτό που επισήμανε ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους», είναι πως το θαύμα θα γίνει πράξη μόνο με σκληρή δουλειά, με πράξεις και όχι με λόγια και υποσχέσεις, ενώ προειδοποίησε όλους τους συνεργάτες του, ότι όποιος δεν κάνει σωστά τη δουλειά του και δεν τιμήσει την ψήφο του λαού, θα πάει σπίτι του!
Ο Γιώργος Τσαμασλής δήλωσε πως και οι πολίτες πρέπει να συνεισφέρουν με τις προτάσεις τους, ώστε ο τόπος να γίνει μοντέρνος και σύγχρονος, ενώ τόνισε ότι είναι ανοιχτός στην καλοπροαίρετη κριτική για να μπορεί να διοικήσει ακόμη καλύτερα.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού, πάντα πιστός στις αρχές του, έδωσε μαθήματα πολιτικού πολιτισμού, αφού προτίμησε να ασχοληθεί μόνο με τις προτάσεις και τα σχέδια του συνδυασμού του, δίχως να εκτοξεύσει βέλη κατά των υπολοίπων τριών συνυποψηφίων του. «Όλους τους αντιπάλους μου τους θεωρώ συναγωνιστές, γι’ αυτό δεν μιλώ ποτέ άσχημα. Εμείς έχουμε πολιτική προτάσεων και λύσεων και αυτές θα δώσουμε στον κόσμο», δήλωσε με νόημα ο Γιώργος Τσαμασλής.
Τελειώνοντας την ομιλία του, ο Γιώργος Τσαμασλής κάλεσε τον κόσμο να δώσει δύναμη στον ίδιο και τον συνδυασμό «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους», δίνοντας την ψήφο του την Κυριακή. «Ο κόσμος σήμερα, με τη μεγάλη του παρουσία, λέει ένα μεγάλο ΝΑΙ στον ΘΕΡΜΑγΙΚΟ! Οι εκλογές είναι η καινούρια σελίδα της ανάπτυξης και της δημιουργίας. Το καινούριο πρέπει να προηγείται του παλιού. Δώστε μας λοιπόν την εντολή για μία περιοχή όπως την αξίζουμε πραγματικά».
Ο Γιώργος Τσαμασλής έχει την εμπειρία, έχει την γνώση, έχει πρόγραμμα, έχει προτάσεις που θα δώσουν λύσεις σε κάθε πρόβλημα, έχει τη θέληση, ξέρει να σχεδιάζει και να εκτελεί, αγαπάει τον τόπο και τον κόσμο του Θερμαϊκού!
Ο κόσμος, από την άλλη, ξέρει ποιόν πρέπει να εμπιστευτεί, ξέρει ποιός μιλάει με τα έργα του και όχι με υποσχέσεις και θα το δείξει έμπρακτα αύριο με την ψήφο του! Γιατί, αυτό που θέλουν είναι να γίνει ο τόπος μας ΘΕΡΜΑΓΙΚΟΣ!!!



{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI