Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές του debate από το ιστολόγιο Tsounami.

Γράφει το Tsounami

Παρακολούθησα από κοντά το σημερινό debate των υποψηφίων δημάρχων Θερμαΐκού που διοργάνωσαν από κοινού το ιστολόγιο Ακτιβιστής και η εφημερίδα Δημότης.
Εκτίμηση μου είναι ότι το σημερινό  ήταν καλύτερο από το πρώτο και αυτό οφείλεται κυρίως στην θέληση των παρόντων υποψηφίων κκ Τσαμασλή, Κουζινόπουλου και της κ.Μόραλη.
Έλαμψε δια της απουσίας του για άλλη μια φορά ο κ.Μαυρομάτης.
Εγώ δεν θα κρίνω την απουσία του υποψηφίου δημάρχου αλλά θα επαινέσω την προσπάθεια των διοργανωτών Τατιανού Μάγγου και Χρήστου Ιβάνοβιτς που με τον τρόπο κατεύθυνσης της συζήτησης μπορεί ο πολίτης να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από την σημερινή συζήτηση των παρόντων υποψηφίων δημάρχων.
Ως  μπλόκερ  θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους διοργανωτές, να τους ευχηθώ πάντα τέτοιες επιτυχίες και να σας δώσω  την είδηση ότι οι παρευρισκόμενοι υποψήφιοι δήμαρχοι αποδέχθηκαν την πρόταση του ράδιο ακτιβιστής για συνέντευξη ο καθένας ξεχωριστά.

Χρήστο και Τατιανέ συγχαρητήρια.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον Χρήστο Χριστοδούλου για την βιντεοσκόπηση της όλης εκδήλωσης και στον υπεύθυνο ήχου "Ηχόραμα".

1 σχόλια:

Δημήτρη σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Και επί τη ευκαιρία σου εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα που δίνεις.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI