Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΜΑΣΛΗ ΜΕ ΔΗΜΟΤΕΣ.

Στο πλευρό των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων με έργα και όχι με λόγια ο Γιώργος Τσαμασλής. Προτεραιότητα του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους», η ανάπτυξη και οι νέες θέσεις εργασίας!

Δημότες που καθημερινά συναντούν προβλήματα στις σχέσεις τους με το Δήμο και την Πολιτεία συνάντησε σήμερα το πρωί, στο Εκλογικό Κέντρο του συνδυασμού στην Περαία, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής. 
Ο κύριος Τσαμασλής, αφού πρώτα άκουσε αυτά που απασχολούν τους δημότες της περιοχής, δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει ειδική μέριμνα για τους ανήμπορους, τους φτωχούς και τους αναξιοπαθούντες, ώστε να καλυτερεύσει η ποιότητα ζωής τους. 
Ο Γιώργος Τσαμασλής τόνισε ότι από την επομένη κιόλας των εκλογών, θα έχει συναντήσεις με την Κυβέρνηση, για να πάρουν οι άνθρωποι αυτοί ό, τι δικαιούνται, με δεδομένο ότι το πλεόνασμα δόθηκε κυρίως στους ένστολους.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού, έκανε εκτενή αναφορά και στη νεολαία του τόπου που πλήττεται από την ανεργία. «Ο μόνος δρόμος για τους νέους μας, είναι να υπάρξει ανάπτυξη στην περιοχή και να δημιουργηθούν άμεσα νέες θέσεις εργασίας. Και ο στόχος αυτός, θα επιτευχθεί κυρίως μέσω του Τουρισμού», δήλωσε ο Γιώργος Τσαμασλής, ο οποίος υποστήριξε ότι μόνο με την ανάπτυξη θα φύγει η μιζέρια, ενώ επισήμανε πως προτεραιότητά του είναι να υπάρχει δουλειά για όλους.

Ο Γιώργος Τσαμασλής, τόνισε στους δημότες ότι θα σταθεί έμπρακτα δίπλα τους και απέφυγε να αφήσει υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν, αφήνοντας παράλληλα αιχμές σε όσους έταζαν στον κόσμο «λαγούς με πετραχήλια». «Θα μιλάμε ρεαλιστικά, για πράγματα που μπορούμε να κάνουμε και όχι λόγια του αέρα. Δεν θα κάνω αυτά που έκαναν άλλοι που σας χτυπούσαν φιλικά στην πλάτη. Μη σας ξεγελούν. Την επόμενη των εκλογών θα σας ξεχάσουν. Εμείς θα αποδείξουμε στην πράξη ότι είμαστε στο πλευρό σας», είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού, ζητώντας τη στήριξη του κόσμου.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI