Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Εγκαινια εικαστικής παρέμβασης στο κτίριο του Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Σας ανακοινώνουμε ότι στις 2 Iουνίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η τελετή εγκαινίων μιας εικαστικής παρέμβασης στο κτίριο του Αεροσταθμού του Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», σε επιφάνειες του οποίου τοποθετήθηκαν φωτογραφίες από τη Β. Ελλάδα. 
Σκοπός της τοποθέτησης αυτών των φωτογραφιών είναι η αισθητική αναβάθμιση όλων των αιθουσών του Αερολιμένα καθώς και η δημιουργία ευχάριστης ατμόσφαιρας κατά την παραμονή του επιβατικού κοινού σε αυτές. Την πρωτοβουλία για την εικαστική αυτή παρέμβαση είχε η εικαστικός κα Κυριακοπούλου Ολύβια, η οποία προσφέρθηκε να πραγματοποιήσει το έργο της στους χώρους του Αερολιμένα αφιλοκερδώς. 
Ο Αερολιμένας (ΥΠΑ/ΚΑΘΜ) υποστηρίζοντας την συγκεκριμένη πρωτοβουλία παρείχε κάθε δυνατή συνδρομή - διευκόλυνση για την επιτυχή έκβαση της έκθεσης. Επιπρόσθετα, η εν λόγω εικαστικός σε συνεργασία πάντα με τον Αερολιμένα, έχει επιμεληθεί την εγκατάσταση ενός γλυπτού το οποίο τοποθετήθηκε σε κεντρικό σημείο της Αίθουσας αναχωρήσεων Α. 
Στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και η τελετή εγκαινίων, στην οποία και σας καλούμε να παραβρεθείτε. Η παρουσία σας θα τιμήσει την εκδήλωση αυτή.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI