Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.

www.smart-press.gr

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Λαική Συσπείρωση για την συγκεντρωση 4 μαιου στις 11 το πρωι στην Επανομη

http://www.902.gr/sites/default/files/field/image/synthhma-apo-tetraselido.jpgΕργαζόμενες, εργαζόμενοι, άνεργες, άνεργοι, νέες, νέοι, φτωχοί αγρότες,
Επαγγελματοβιοτέχνες, έμποροι, συνταξιούχοι            

όλοι εμείς που δίνουμε σκληρή μάχη για να επιβιώσουμε
τώρα στις Ευρωεκλογές,  τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές με τη ψήφο μας:
   Καταδικάζουμε τους υπεύθυνους, την Ευρωπαϊκή  Ένωση  και τις κυβερνήσεις που με την πολιτική τους μας οδηγούν στη φτώχεια και την ανεργία για να διασφαλίσουν τα κέρδη των μονοπωλίων.
   Τιμωρούμε τα κόμματα του ευρωμονόδρομου για τα μεγάλα ψέματα που μας είπαν και μας λένε.
Μην ξεχνάς! Ο Καλλικράτης στηρίχτηκε στις αποφάσεις και συνθήκες της ΕΕ με τη συμφωνία των στελεχών ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ.
 Λένε και πάλι ψέματα. Τα βάρβαρα μέτρα και τα μνημόνια δεν είναι προσωρινά.
Έχουν ψηφίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς.
Απόρριψε τους εκβιασμούς, μην τους επιτρέψεις να σε παγιδεύσουν με το κόλπο του άγριου καβγά που έχουν στήσει.

Ψηφίζουμε το ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές
και τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε περιφέρεια και δήμο.

Εμπιστευόμαστε το Κόμμα που είπε την αλήθεια για τις συνέπειες που θα έχει για το λαό η ένταξη της χώρας μας στην ΕΕ, για την αιτία της κρίσης και του χρέους.
Ενισχύουμε το ΚΚΕ που αντιπαλεύει την ΕΕ και τα μεγάλα συμφέροντα που αυτή υπηρετεί.  Που μάχεται στην Ευρωβουλή, στη Βουλή, στα Περιφερειακά και Δημοτικά Συμβούλια για τα συμφέροντα και τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων.
 Που σταθερά και επίμονα απαιτεί εδώ και χρόνια λύσεις στα καυτά προβλήματα καταθέτοντας προτάσεις ανακούφισης για τους ανέργους, τους αυταπασχολούμενους, βιοτέχνες, έμπορους, επαγγελματίες που δίνουν μάχη για να επιβιώσουν.
  Που πρωτοστατεί ώστε να δημιουργηθεί λαϊκή ασπίδα προστασίας και αλληλεγγύης για να μη μείνει κανένας χωρίς ρεύμα, νερό και ασφάλιση. Να μη κινδυνεύσει από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.
   Που πρωτοστατεί στο δικαίωμα για πλήρη και σταθερή δουλειά με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα.    
  Που μάχεται για τη δημόσια και δωρεάν ΥΓΕΙΑ, ΠΡΟΝΟΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, για το δικαίωμα στον πολιτισμό, αθλητισμό, τις διακοπές.
  Που αγωνίζεται  για την κατάργηση κάθε είδους άμεσης ή έμμεσης φορολογίας, τροφείων και χαρατσιών για ΥΓΕΙΑ, ΠΡΟΝΟΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Σύγχρονους παιδικούς σταθμούς με μόνιμους παιδαγωγούς. Τον Ενιαίο, αποκλειστικό δημόσιο χαρακτήρα τους  μέσα από ένα σύγχρονο και ασφαλή δίκτυο υποδομών και υπηρεσιών, με κάλυψη όλων των αναγκών χωρίς επιχειρηματική δράση και ΣΔΙΤ.
  Που θα διεκδικούν έργα και υποδομές για αντισεισμική θωράκιση, αντιπλημμυρικά έργα, πυροπροστασία.
  Που δεν θα παραδίδουν το νερό, τα δάση, τις παραλίες στην εκμετάλλευση και την καταστροφική δράση του κεφαλαίου.

Για να έχουμε  ανιδιοτελείς αγωνιστές
που θα νοιάζονται και θα μάχονται για τις δικές μας ανάγκες

 Καμιά εμπιστοσύνη σε όλους αυτούς τους υποψήφιους που εμφανίζονται ως ¨ανεξάρτητοι¨,  ¨υπερκομματικοί¨ ή ως ¨ενωτικοί και εκφραστές όλης της αριστεράς¨. Κοροϊδεύουν για να πάρουν τη ψήφο.
Όλοι αυτοί πρωτοστάτησαν στο πέρασμα της αντιλαϊκής πολιτικής, φόρτωσαν επιπλέον φορολογικά βάρη στο λαό, ενώ αποδέχτηκαν τη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης.  
Μας στερούν έργα  και υπηρεσίες  ενώ απλόχερα χαρίζουν γη και ύδωρ σε επιχειρηματικούς ομίλους και εργολάβους στο όνομα της δήθεν ανάπτυξης,  με φτηνούς και αναλώσιμους εργαζόμενους.
{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2018