Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Στα 4,5 εκατ. ευρώ το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου Θερμαϊκού για το 2015

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου Θερμαϊκού για το 2015, προϋπολογισμού 4,48 εκατ. ευρώ. 
Όπως εξήγησε η αρμόδια αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Πάττυ Πασχαλίδου στόχος του προγράμματος είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Γι’ αυτό περιλαμβάνει πολλά μικρά έργα σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα, ενώ τις προτεραιότητες συνδιαμόρφωσαν με τις προτάσεις τους τα Τοπικά Συμβούλια. Στο πρόγραμμα προβλέπεται η μηχανολογική ενίσχυση της υπηρεσίας καθαριότητας, αλλά και η νομιμοποίηση και τακτοποίηση 260 ακινήτων και αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου, ώστε σε επόμενη φάση να καταστούν δυνατές οι παρεμβάσεις για τη βελτίωσή τους.

Μετά την έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Με βάση τη δεδομένη συγκυρία και τα οικονομικά προβλήματα που έχει ο Δήμος, το Τεχνικό Πρόγραμμα θα συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Ενισχύουμε ιδιαίτερα τις πιο παραμελημένες περιοχές, ώστε να υπάρξει ουσιαστική σύγκλιση και ενιαία ταυτότητα. Επίσης, δρομολογούμε και τις απαιτούμενες μελέτες για την ένταξη μεγάλων έργων στην νέα Προγραμματική Περίοδο. Δυστυχώς ξεκινάμε στην ουσία από το μηδέν, αφού και σε αυτό το πεδίο δεν παραλάβαμε τίποτα αξιοποιήσιμο. 
Συνεχίζουμε καθημερινά με αδιάκοπη εργασία, ανοιχτές πόρτες και εξορθολογισμό της λειτουργίας των υπηρεσιών. 
Αλλάζουμε το «πρόσωπο» του δήμου, βελτιώνουμε τη ζωή στα οκτώ Δημοτικά Διαμερίσματα».     



{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI