Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Τα καλύτερα αξιοθέατα της Ελλάδας

Λίγο πολύ τα γνωρίζουμε και πολλά τα έχουμε επισκεφτεί κιόλας. Θέλετε να μάθετε ποια ψηφίζονται παγκοσμίως τα ωραιότερα αξιοθέατα της χώρας μας σύμφωνα με το World Tourist Attraction;
 
Η Ελλάδα θεωρείται χώρα με ποικιλία αξιοθέατων, μιας και μπορεί να ικανοποιήσει και να εντυπωσιάσει τους λάτρες της ιστορίας, της φύσης, των μουσείων και όχι μόνο.
 
Ο Παρθενώνας ψηφίζεται ως το καλύτερο και πιο εντυπωσιακό αξιοθέατο της Ελλάδας και συγκαταλέγεται στα πιο διάσημα τουριστικά αξιοθέατα παγκοσμίως.
 
Οι επισκέπτες που καταφτάνουν στην Ελλάδα θέλουν επιπλέον να δουν τη Σαντορίνη, την ΠαραλίαΜύρτος στην Κεφαλλονιά, τη Μύκονο, τα Μετέωρα, το Φαράγγι της Σαμαριάς στο νομό Χανίων της Κρήτης, το Άγιο Όρος, το Μυστρά στην Πελοπόννησο και τη Λίνδο, το μεσαιωνικό χωριό της Ρόδου με τα πολλά καλντερίμια. πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI