Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Τελετή Απόσυρσης των αεροσκαφών Α-7 Corsair II της ΠΑ

Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε η τελετή Απόσυρσης των Αεροσκαφών Α-7 της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), στην 116 Πτέρυγα Μάχης (116ΠΜ)/Αεροπορική Βάση Αράξου, μετά από 39 χρόνια παρουσίας στους ελληνικούς ουρανούς.
Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, ο Β' Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, Αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, επίτιμοι Αρχηγοί του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας και του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, Βουλευτές, εκπρόσωποι των τοπικών πολιτειακών και θρησκευτικών Αρχών, το εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας το οποίο έχει υπηρετήσει στα αεροσκάφη Α-7, καθώς και πλήθος κόσμου.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε δοξολογία και προσκλητήριο πεσόντων, ομιλία από τον Διοικητή της 116 Πτέρυγας Μάχης, Σμήναρχο (Ι) Πέτρο Χατζήρη και ομιλία από τον Αντιπτέραρχο ε.α Αντώνιο Ιορδάνου.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτριος Αβραμόπουλος και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς.
Επίσης το πρόγραμμα περιελάμβανε στατική έκθεση αεροσκαφών Α-7 και F-16, έκθεση φωτογραφίας, πτήσεις/διελεύσεις αεροσκαφών, επίδειξη των Ομάδων Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς" και Τ-6A "Δαίδαλος".

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI