Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Πένα : Φοιτητικές εργασίες -Μεταφράσεις - Βιογραφικά σημειώματα.

Το όραμα μας οφείλει να αντανακλά τις αξίες, τηνφιλοσοφία και την κουλτούρα που μας διέπουν, ως προς δύο κύριους πυλώνες, τον ενδο-επιχειρησιακό πυλώνα, δηλαδή την εκπλήρωση των επιθυμιών των παρόχων της επιχειρηματικής λειτουργίας και τον εξω-επιχειρησιακό πυλώνα, δηλαδή την εκπλήρωση των επιθυμιών των αγοραστών της υπηρεσίας και των λοιπών ενδιαφερομένων μερών.
Συνεπώς, το όραμα μας είναι η συνεχής προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστουςπου απευθύνονται σε μεγάλο εύρος κοινού, πάντα με τη στήριξη και τη βοήθεια της αφοσιωμένης ομάδας συνεργατών, που διαθέτουμε.
Η εταιρία μας, δεν ενδιαφέρεται μόνο για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους πελάτες μας αλλάαποσκοπεί και στην ικανοποίηση των συνεργατών μας.


Η εταιρία μας δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της εκπαίδευσης και μπορεί να ενισχύσει το φοιτητή σε κάθε στάδιο της φοιτητικής του ζωής.Παρέχει ολοκληρωμένη βοήθεια σε κάθε του ανάγκη, προσφέροντας υποστήριξη στις εργασίες και σταμαθήματά του.
Οι υπηρεσίες μας συνεχίζουν να στηρίζουν το φοιτητή ακόμη και μετά την αποφοίτησή του,  παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες και δημιουργώνταςεπαγγελματικά βιογραφικά, ώστε να διευκολύνουμε την πρόσβαση του στην αγορά εργασίας.
Ακόμη μία δραστηριότητα της εταιρίας μας είναι η παροχή μεταφραστικών υπηρεσιών. Υπάρχει η δυνατότητα μεταφράσεων από και προς σε όλες τις γλώσσες, όλων των ειδών των κειμένων. Η γκάμα των μεταφράσεων που καλύπτει η εταιρία μας είναι μεγάλη και μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη για επίσημη μετάφραση τίτλων (πτυχίων και πιστοποιητικών) έως και μεταφράσεις αρχείων και ιστοσελίδων για επιχειρήσεις.
Σκοπός της εταιρίας μας, είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στο καλύτερο εφικτό κοστολόγιο, δημιουργώντας παράλληλα αξία για τον πελάτη!

Η εταιρεία μας βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να μας επισκεφτείτε και να ρωτήσετε από κοντά για την εργασία σας καθώς και να μας συμβουλευτείτε για θέματα που επρόκειτο να σας απασχολήσουν.
Διεύθυνση:
Τσιμισκή 71, Κέντρο,
Τηλέφωνο:
2310 254 104
Email:
Μπορείτε να μας βρείτε:
Δευτέρα – Παρασκευή 9.00-19.00
Δείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας http://www.penaergasies.gr/

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI