Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δήμος Βόλβης: Ημερίδα για την πρόληψη του καρκίνου του Μαστού


Οργανώνεται από το δήμο Βόλβης στο πλαίσιο της θεσμοθέτησης του Οκτωβρίου ως μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού





Ο δήμος Βόλβης την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Σταυρού, πραγματοποιεί ημερίδα με θέμα: «Καρκίνος Μαστού: Πρόληψη-Διάγνωση-Αντιμετώπιση».

Η εκδήλωση που θα αρχίσει στις 19.00, οργανώνεται στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών, με αφορμή τη θεσμοθέτηση του Οκτωβρίου από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία ως μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Ο γενικός ιατρός, επιμελητής Β’ Κέντρου Υγείας Ν.Μαδύτου και εντεταλμένος σύμβουλος Υγείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού και Παιδείας του δήμου Βόλβης Χρήστος Χατζής, επισημαίνει ότι η έγκαιρη πρόληψη του καρκίνου του μαστού, με τακτικές εξετάσεις μπορεί να αποτελέσει τη σημαντικότερη «ασπίδα» για τις γυναίκες.



Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα αναπτυχθούν οι ακόλουθες εισηγήσεις: 

α) «Πρόληψη καρκίνου μαστού – Παράγοντες κινδύνου – Ο ρόλος του γενικού γιατρού στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας», από τον Χρήστο Χατζή,

β) «Απεικονιστικές διαγνωστικές εξετάσεις – Η συμβολή της ακτινοδιαγνωστικής στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού», από τον ακτινοδιαγνώστη Χαράλαμπο Δαμιανίδη,

γ) «Καρκίνος μαστού – Αντιμετώπιση – Ο ρόλος του χειρουργού», από τον γενικό χειρουργό Γεώργιο Ροιδο,

δ) «Βιωματική εμπειρία αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού», από την πρώην προϊσταμένη Ακτινολογικού Τμήματος ΙΚΑ Άνω Πόλεως Θεσσαλονίκης Αικατερίνη Χατζή.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας και ο παθολόγος, διευθυντής Κέντρου Υγείας Ν. Μαδύτου και πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας (ΟΚΠΑΠ) δήμου Βόλβης Αντώνιος Στοϊτσας.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI