Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων, ΑΜΕΑ και φίλων "ΑΝΑΤΟΛΗ" .

ΑΝΑΤΟΛΗ !!!!!


Με χαρά μεγάλη και όραμα για κάτι καλύτερο που θα ξημερώσει στον δήμο Θερμαΐκού. 
Αναγγέλλουμε το υπό ίδρυση Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων, ΑΜΕΑ και φίλων "ΑΝΑΤΟΛΗ" . Σκοπός του συλλόγου θα είναι η συλλογική συμβολή στην ποιότητα της εκπαίδευσης και της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας μας με απώτερο σκοπό την αποτελεσματική ανάπτυξη των ικανοτήτων τους, αλλά και την αποδοχή τους από τη κοινωνία , προετοιμάζοντας την ομαλή τους ένταξη στην παραγωγική διαδικασία στηρίζοντας τα προγράμματα αυτονομίας και κοινωνικοποίησης και συνδράμοντας υλικά και ηθικά στα ίδια τα άτομα και τις οικογένειες τους.

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΙΣΑΝ ΟΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ.. 


Η ανάγκη για την δημιουργία ενός σωματίου που θα εξυπηρετούσε τα παιδιά με αναπηρία τις οικογένειες τους καθώς επίσης και όλους τους φίλους που αναγνωρίζουν το δικαίωμά για μια ποιοτική ζωή και ίσες ευκαιρίες .
Αυτό ήταν το κίνητρο για να ενωθούμε τα 28 ιδρυτικά μέλη και να προωθήσουμε την ανάγκη αυτή Στις 30 - 07 - 2014 συναντηθήκαμε και εκλέξαμε την προσωρινή διοίκηση αποτελούμενη από :
Κουρουπή Νεκταρία , Χριστοδούλου Βασιλική, Σταύρος Φιδέλης Κατερίνα Μεσμερλή και Κασσιανή Κουκουδέα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI