Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Το θεατρικό ΚΟΥΚΟΥ σε Επανομή, Περαία, Μηχανιώνα

Το «ΚΟΥΚΟΥ» του Georges Feydeau ανεβάζει τις επόμενες ημέρες στην Επανομή, την Περαία και τη Μηχανιώνα η θεατρική ομάδα του Δ.Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά προαιρετικά οι θεατές μπορούν να συνεισφέρουν με τρόφιμα και φάρμακα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Θερμαϊκού.  
Ο συγγραφές με «όχημα» το ερωτικό πάθος αποδομεί τον καθωσπρεπισμό της αστικής τάξης στο Παρίσι του 19ου αιώνα. Οι αξίες κηλιδώνονται και τελικά αποδεικνύεται ότι οι αδυναμίες κάθε ανθρώπου μπορεί να είναι τελικά και η δύναμή του.  
Η σκηνοθεσία είναι της Τζένης Ζαπτιέ και παίζουν οι: Δέσποινα Καραγιάννη, Γιώργος Βαβούρας, Σταύρος Καλόστος, Μέλλω Νταβράνη, Χρήστος Δελτσίδης, Βιργινία Καλλιοντζή, Ειρήνη Αδαμάκου, Χρήστος Καπράλος, Ευαγγελία Μανιάτη, Φώτης Καψάλας, Νίκη Σακκά, Παναγιώτα Παπαφλωράτου, Βασιλική Παπασπύρου.

Οι παραστάσεις θα δοθούν:


  • Την Τρίτη 7 Οκτωβρίου, στις 7.30 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής
  • Την Τρίτη 14 Οκτωβρίου, στις 7.30 μ.μ., στο ΚΑΠΠΑ 2000, στην Περαία
  • Το Σάββατο 18 και την Τρίτη 21 Οκτωβρίου, στις 7.30 μ.μ., στο θέατρο  1ου Γυμνάσιου Μηχανιώνας

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI