Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Όλα για την νίκη απόψε η ομάδα του Praktiker απέναντι στην ομάδα του Leroy merlin.

Όλα για την νίκη θα τα δώσει σήμερα η ομάδα των εργαζομένων του Praktiker απέναντι στην ισχυρή ομάδα του Leroy Merlin που διεξάγεται σήμερα το βράδυ στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Εργαζομένων υπό την αιγίδα του Ε.Κ.Θεσσαλονίκης.
Η ομάδα του Praktiker που ηττήθηκε στην 1η αγωνιστική από το 424 με σκορ 4-3 απόψε θα προσπαθήσει να νικήσει για να μπει με αξιώσεις στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιάννης Τσιάμας και ο τερματοφύλακας Θόδωρος Σιτσάνης δήλωσαν στο ιστολόγιο μας ότι απόψε η ομάδα τους θα παίξει πειθαρχημένα, σοβαρά, χωρίς άγχος, με σκοπό την νίκη.

Εμείς σαν ιστολόγιο θα παραβρεθούμε στον αποψινό αγώνα και θα σας μεταφέρουμε το κλίμα του αγώνα με ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο καθώς και δηλώσεις των προπονητών και των παικτών των δύο ομάδων.

2η αγωνιστική:
Leroy Merlin-Praktiker
Γηπεδο:Τ.Ε.Ε.Φ.Α.Α Β' Θέρμης

ώρα 21:30

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI