Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Κρήτη: Χαροπαλεύει ο 18χρονος που χτυπήθηκε από ρεύμα - Γρονθοκόπησαν πυροσβέστη! (Φωτό)


Σταθερή αλλά εξαιρετικά σοβαρή κρίνεται από τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του 18χρονου, που χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα, στην προσπάθειά του να κάνει εργασίες στην ταράτσα της επιχείρησης όπου εργάζεται, χθες το απόγευμα (23-04-2013).

Μάλιστα, ο άτυχος νεαρός, ο οποίος φέρει εκτεταμένα εγκαύματα στα χέρια, τα πόδια και το σώμα του δεν αποκλείεται να μεταφερθεί στη Μονάδα Εγκαυμάτων του ΚΑΤ. Το ατύχημα προκάλεσε τεράστια αναστάστωση και μεγάλη κινητοποίηση καθώς στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρον του ΕΚΑΒ, κλιμάκιο της ΔΕΗ αλλά και της Πυροσβεστικής.

Εν τω μεταξύ, εξιλαστήριο θύμα έγινε ένας εκ των πυροσβεστών που έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος, καθώς δέχτηκε επίθεση από συγγενικό πρόσωπο του 18χρονου, που θεώρησε ότι η πυροσβεστική καθυστέρησε να φτάσει για να απεγκλωβίσει το νεαρό. 

Σύμφωνα με τον πυροσβέστη κ.Μπελενιώτη, ενώ βρισκόταν στη στέγη, δέχτηκε πισώπλατη επίθεση με γροθιές, με αποτέλεσμα εμφανή σημάδια στο πρόσωπο και το λαιμό του...newsit.gr

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI