Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ερωτική τραγωδία στην Κηφισιά-Ποια ήταν η γνωστή αστρολόγος.


Ερωτική τραγωδία στην Κηφισιά-Ποια ήταν η γνωστή αστρολόγος 

Λίγες ώρες πριν ξημερώσει η Μεγάλη Τρίτη, η γνωστή αστρολόγος Νατάσα Λιβάνη, άφηνε την τελευταία της πνοή στην Κηφισιά, έξω από το σπίτι του συντρόφου της, ο οποίος κατηγορείται για το θανάσινο τραυματισμό της. 

Ήταν περίπου 3 π.μ., όταν ο 43χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο της, την παρέσυρε και την τραυμάτισε θανάσιμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύντροφός της  αντιμετώπιζε πρόβληματα κυρίως εθισμού στο αλκοόλ. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν συνελήφθη ήταν σε κατάσταση μέθης, ενώ λίγο πριν το περιστατικό είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ των δύο. 
Πριν το θανάσιμο τραυματισμό της, η Νατάσα Λιβάνη, ο γιος της και ο σύντροφός της, βρίσκονταν στο σπίτι της. Αποφάσισε να τον πάει σπίτι του γιατί ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει. Φτάνοντας, όμως, εκεί, εκείνος δεν την άφησε να φύγει.
Η αστρολόγος πήρε το γιο της τηλέφωνο και τον ενημέρωσε, όμως η γραμμή έπεσε. Ο γιος της φοβήθηκε και έσπευσε αμέσως στο σημείο, όπου εντόπισε τη μητέρα του νεκρή. 

Ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της, η προσωπική της σελίδα στο Facebook έχει γεμίσει μηνύματα από τους φίλους της.
Τα μηνύματα ψάχνουν απάντηση στο "γιατί".
Μερικά από αυτά αναφέρουν:
H Νατάσα Λιβάνη είχε εργαστεί σε πολλές εφημερίδες, περιοδικά αλλά και τηλεοπτικές εκπομπές. Η δολοφονία της έχει σοκάρει, όχι μόνο εκείνους που τη γνώριζαν προσωπικά, αλλά και τους πιστούς της αναγνώστες, που ενημερώνονταν κάθε μέρα για το ωροσκόπιό τους.www.enikos.gr

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI