Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δήλωση του Θανάση Μπαλασά, ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου του δήμου Θερμαϊκού.


Δηλώνω ότι το στο ρεπορτάζ του συντάκτη ΤΜ στο φύλλο 53 της «δ» με τίτλο «Θανάσης Μπαλασάς – Θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Θερμαϊκού;», αποδίδει ορθά και με πληρότητα τα λεχθέντα από εμένα. Επίσης δηλώνω ότι για την αθωότητα του κ. Μαυρομάτη ήμουν πεπεισμένος με βάση την ενημέρωσή μου εξ αρχής, γι αυτό άλλωστε και συνεργάστηκα μαζί του.
Έδωσα πολιτική μάχη τόσο στην οικονομική επιτροπή όσο και στο δημοτικό συμβούλιο ώστε να αποτραπεί η παράσταση δικηγόρου από πλευράς δήμου στην αίτηση αναστολής του στο ελεγκτικό συνέδριο καθώς και για την απαράδεκτη πρόσθετη παρέμβαση που συνέταξε η διοίκηση του δήμου προσπαθώντας να επιρρίψει στον κ. Μαυρομάτη δόλο ή βαριά αμέλεια κατά την εξέταση της υπόθεσής του με σκοπό να του καταλογίσουν την υπεξαίρεση των χρημάτων.
Πιστεύω ότι η αποστολή εξωδίκου με σκοπό τον εκφοβισμό του συντάκτη για μελλοντική αναφορά στο όνομα του κ. Μαυρομάτη, ήταν μεγάλο λάθος.
Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά πρέπει να δέχονται την κριτική από κάθε δημότη και από κάθε έντυπο. Δεν μπορεί κανένα εξώδικο να φιμώσει ή να λογοκρίνει κάθε απόψη ή κριτική.
Ο μη καταλογισμός των υπεξαιρεθέντων χρημάτων αποτελεί την μια όψη του νομίσματος. Από την άλλη όμως κανείς δεν δικαιούται να απαγορεύσει δημότη, έντυπο ή πολιτικό του ανταγωνιστή να του θυμίζει κάπου – κάπου τη μεγάλη του πολιτική ευθύνη. Γι αυτό μίλησα για «στίγμα που θα βαρύνει τον κ. Μαυρομάτη σ’ όλη την πολιτική του πορεία».
Επίσης ο μη καταλογισμός δε συνεπάγεται και την άρση της πολιτικής ευθύνης, που κατά την γνώμη μου, θα τον ακολουθεί.
Ο δε όρος “στίγμα” που χρησιμοποιήθηκε μπορεί να είναι λέξη με αρνητική φόρτιση αλλά είναι ακριβής, ως όρος, προς την πολιτική της διάσταση.πηγή

1 σχόλια:

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΕΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ,
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΛΑΣΑΣ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΤΕΙΘΕΤΑΙ .
ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ .....ΜΑΣΑΣ
ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI