Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Τα βρήκαν Σερβία και Κόσοβο. Ανοίγει ο δρόμος για είσοδο στην Ε.Ε.


Η Σερβία και το Κόσοβο κατέληξαν σε συμφωνία στις συνομιλίες υπό την αιγίδα της ΕΕ για την διευθέτηση των σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες, ανακοίνωσε σήμερα υπουργός της κοσοβάρικης κυβέρνησης, εξέλιξη που αναμένεται να ανοίξει τον δρόμο για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις του Βελιγραδίου με τις Βρυξέλλες.
Η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάθριν Άστον συνεχάρη τη Σερβία και το Κόσοβο, ανακοινώνοντας την επίτευξη της συμφωνίας που στάθηκε δυνατή με τη μεσολάβηση της ΕΕ.
«Και βγήκε λευκός καπνός! Habemus Pactum!» αναφέρεται στο μήνυμα που έστειλε μέσω Twitter η υπουργός Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης του Κοσόβου, Βλόρα Τσιτάκου.
Ερωτηθείσα μέσω μηνύματος εάν έχει επιτευχθεί συμφωνία, η Τσιτάκου απάντησε μονολεκτικά «ναι». Η επίτευξη της συμφωνίας επιβεβαιώθηκε επίσης από δεύτερο κυβερνητικό στέλεχος.
Η Άστον δήλωσε σχετικά στους δημοσιογράφους πως «οι συνομιλίες ολοκληρώθηκαν.
Το κείμενο δρομολογήθηκε από τους δύο πρωθυπουργούς. Θέλω να τους συγχαρώ».πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI