Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

POOL SPORT CENTER:ΑΓΩΝΕΣ-ΒΡΑΒΕΥΣΗ 1ου ΕΛΛΗΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗ


Το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 το κολυμβητικό Κέντρο Pool Sport Center διοργάνωσε φιλική ημερίδα Προ-αγωνιστικών Κατηγοριών (9-10-11-12) μεταξύ των ομάδων: του Νηρέα Βέροιας- του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης και του Κ.Α.Ο. Θερμαϊκού. Συνολικά στους αγώνες συμμετείχαν 120 κολυμβητές και κολυμβήτριες, οι οποίοι έδειξαν σημαντική βελτίωση τόσο από πλευράς επιδόσεων, όσο και από πλευράς αγωνιστικότητας.
Οι αγώνες διοργανώθηκαν προς τιμή του Γιάννη Κοκκώδη, του κολυμβητή που έγινε ο πρώτος Έλληνας, που συμμετείχε σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Κοκκώδης ταξίδευσε από την Αθήνα για να βρεθεί κοντά στους μικρούς κολυμβητές των τριών ομάδων και να παρακολουθήσει τους αγώνες.

Μετά το τέλος του αγωνιστικού προγράμματος ο Ολυμπιονίκης της Αθήνας (2004) έκανε όλες τις απονομές μεταλλίων στα παιδιά, υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Στον ίδιο τον Γιάννη Κοκκώδη απονεμήθηκε ένα αναμνηστικό της εκδήλωσης από το Pool Sport Center. Την απονομή πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΔΗΠΠΑΚΥΘ του Δήμου Θερμαϊκού κ.Τροκάνας, ο οποίος εκπροσώπησε τον Δήμο Θερμαϊκού στην εκδήλωση.

Το Pool Sport Center με την εκδήλωση αυτή άνοιξε ένα κύκλο εκδηλώσεων, οποίος έχει σκοπό την προαγωγή του αθλήματος της κολύμβησης και άφησε πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI