Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΜΙΚΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΦΟΡΤΗΓΩΝ & ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ.


Εντατικούς ελέγχους σε φορτηγά και λεωφορεία πραγματοποιεί η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μεταφορών της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, με Μικτά Κλιμάκια Ελέγχου, ενόψει και της εορταστικής περιόδου του Πάσχα.
Τα Μικτά Κλιμάκια Ελέγχου συνιστώνται από την Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης και αποτελούνται από ειδικούς εκπροσώπους της Διεύθυνσης Μεταφορών και της Τροχαίας. Είναι αρμόδια για τον έλεγχο της νομιμότητας και ασφάλειας της κυκλοφορίας και των εκπομπών καυσαερίων των οχημάτων, ελληνικών και αλλοδαπών, που κυκλοφορούν στη χώρα, τον έλεγχο νομιμότητας της διενέργειας μεταφοράς με αυτά, καθώς και για την επιβολή διοικητικών κυρώσεων.
«Γίνεται μία πολύ σοβαρή και αποτελεσματική δουλειά από τα Μικτά Κλιμάκια Ελέγχου. Οι παραβάσεις που διαπιστώνονται αφορούν, μεταξύ άλλων, υπέρβαρα οχήματα, φθαρμένα ελαστικά, τεχνικές ελλείψεις, παραποίηση πινακίδων και φορτίο που δεν συνάδει με την άδεια του οχήματος. Οι έλεγχοι αυτοί είναι πολύ σημαντικοί, καθώς έχουν να κάνουν με την οδική ασφάλεια, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και κατ’ επέκταση την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Γι’ αυτό το λόγο είμαστε ιδιαίτερα σχολαστικοί στους ελέγχους που πραγματοποιούμε τόσο στα ελληνικά, όσο και στα ξένα οχήματα», υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής. 
Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο αυτό, Μικτό Κλιμάκιο Ελέγχου θα βρίσκεται αύριο Μ.Τρίτη και στα διόδια των Μαλγάρων από τις 9:00π.μ, όπου θα πραγματοποιεί ελέγχους στα διερχόμενα φορτηγά και λεωφορεία. 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI