Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

το camping Επανομής στα "ΠΩΛΕΙΤΑΙ" του ΤΑΙΠΕΔ.

Δόθηκε στη δημοσιότητα η λίστα με τα 3.151 «φιλέτα» του δημοσίου «προς αξιοποίηση»από την από τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών. Η λίστα περιλαμβάνει μεγάλα παραλιακά «φιλέτα» μεταξύ των οποίων εκτάσεις σε όλο το μήκος του αιγιαλού, μεγάλα αγροτεμάχια, οικόπεδα στρατοπέδων πάρκα και κάθε λογής άλλα ακίνητα.
Και μέσα σε εκτάσεις, κτίσματα, ακίνητα όπως της ΕΡΤ, ΟΣΕ, ΜΕΤΡΟ, δικαστηρίων, Ολυμπιακών Ακινήτων, κλπ,  φιγουράρουν και τα δυο camping των ΕΤΑ (τουριστικά ακίνητα), της Αγ. Τριάδας και της Επανομής.
Επίσης ψάχνοντας βρήκα άλλες 7 ή 8 αναφορές στην Επανομή με εκτάσεις ιδιοκτησίας της ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου) και καλό θα ήταν να μάθουμε από κάποιον ποιες είναι αυτές.
Τώρα, το θέμα είναι ότι η Γενική Γραμματεία, ακολουθώντας τους κανόνες του Μνημονίου, θα πρέπει να τα ετοιμάσει σε «πακέτα» για αξιοποίηση και μέσω του ΤΑΙΠΕΔ.
Έτσι δεν θα είναι καθόλου περίεργο να δούμε το camping Επανομής, «πακέτο» ή «δωράκι» καλύτερα, με το ακίνητο που εκποιείται στο Παλιούρι ή το βασιλικό κτήμα του Τατοΐου.
Υ.Γ. τελικά ποιός δουλεύει, ποιόν; τι νόημα είχαν εκείνες οι βαρύγδουπες δηλώσεις (και του Οικονομίδη αλλά και πρόσφατα του Αλεξανδρή) περί διαδικαστικών μόνο εκκρεμοτήτων σχετικά με την επαναφορά του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του camping στο Δήμο μας;πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI