Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ.


Τον πυροσβέστη Ιορδάνη Στάϊο που διέσχισε με ποδήλατο την Ευρώπη για τα παιδιά, υποδέχθηκαν στο Σταυρό οι τοπικές αρχές και πλήθος κόσμου

Πάνω σε ένα ποδήλατο, ο Ιορδάνης Στάϊος, διήνυσε 2.500 χιλιόμετρα σε περίπου ένα μήνα, διαφημίζοντας το έργο της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Το μήνυμα, να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να κρατήσουμε το παιδικό χαμόγελο στα χείλη τους, ο 39χρονος πυροσβέστης το μετέφερε από το Ροστόκ της Γερμανίας στην πατρίδα του τον Σταυρό, διασχίζοντας 8 ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Τσεχία, Αυστρία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία), από τις 24 Μαρτίου 2013 έως σήμερα.
Στις 11.30 το πρωί, έφτασε στον Σταυρό, όπου μπροστά από το Δημαρχείο, ο δήμος Βόλβης οργάνωσε τελετή υποδοχής του. Εκπρόσωποι του δήμου, ο διοικητής του πυροσβεστικού τμήματος και συνάδελφοι του, μαζί με πλήθος κόσμου –και το κυριότερο- εκατοντάδες μαθητές σχολείων τον καλωσόρισαν με ένα θερμό χειροκρότημα.
Ο Ιορδάνης Στάϊος έχει πραγματοποιήσει και στο παρελθόν ανάλογα ταξίδια σε όλο τον κόσμο (Αμαζόνιος, Ασία κ.ά.), μεταφέροντας μηνύματα ανθρωπισμού και διαφημίζοντας την Ελλάδα.

Ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης δήλωσε ότι «αποφασίσαμε να επαινέσουμε δημόσια πρωτοβουλίες σαν κι αυτές, που δείχνουν ότι ο καθένας μας μπορεί να δώσει παράδειγμα αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας, και μάλιστα σε όλους τους λαούς. Ο συνδημότης μας, δείχνει τον δρόμο της ανθρωπιάς και μας καλεί να συμμετέχουμε και εμείς, ώστε να φωτίζει συνέχεια το χαμόγελο, όλα τα παιδικά πρόσωπα».

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI