Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Παρουσίαση του βιβλίου «55», από το συγγραφέα του, κ. Θωμά Κοροβίνη.


Την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013, τα μέλη και οι φίλοι των Λεσχών  Ανάγνωσης Ενηλίκων του Τμήματος Πολιτισμού του ΔΗ.Π.Π.ΑΚ.Υ.Θ. συναντήθηκαν στο «Μουσείο Φωτογραφίας-Ιστορίας και Λαογραφίας  Ερινέλη», στη Νέα Μηχανιώνα. Τα μέλη είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στα εκθέματα του Μουσείου από τον τον ιδρυτή και εμπνευστή του, τον κ. Χρίστο Ερινέλη. Οι Λέσχες Ανάγνωσης υποδέχτηκαν για πρώτη φορά το συγγραφέα ενός βιβλίου, τον κ. Θωμά Κοροβίνη, ο οποίος παρουσίασε το τελευταίο του βιβλίο «55». Πραγματοποιήθηκε ενδιαφέρουσα συζήτηση και τέθηκαν ερωτήσεις στο συγγραφέα, που αφορούσαν στην Ομογένεια της Πόλης, την ταυτότητα, το παρόν και το μέλλον του Ελληνισμού, την έμπνευση και τις μεθόδους συγγραφής ενός λογοτεχνικού έργου.
Οι επόμενες συναντήσεις των Λεσχών Ανάγνωσης Ενηλίκων θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος, κάθε μήνα, μέχρι και τον Ιούλιο 2013 και θα αφορούν σε Έλληνες λογοτέχνες, παλαιότερους, αλλά και σύγχρονους. Στόχος μας είναι να φιλοξενήσουμε και στο άμεσο μέλλον συγγραφείς, που επίσης θα μας παρουσιάσουν το έργο τους. 
Όσοι επιθυμούν να πλαισιώσουν τις Λέσχες Ανάγνωσης και να γίνουν μέλη τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. στα τηλέφωνα: 2392330363 και 2392330364 και στο mail: poltherm@gmail.com (υπεύθυνος: Θεοδόσης Τσιρώνης).

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Τροκάνας, Πρόεδρος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI