Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Εγινε και αυτό!!! σε φώτο ιστοσελίδας Υπουργείου τα Σκόπια αναγράφονται Μακεδονία.

{Τα Ασφαλιστικά Ταμεία έχουν επενδύσει επί σειρά ετών στον τομέα των ακινήτων δημιουργώντας μια σημαντική περιουσία. Σήμερα που το Ασφαλιστικό Σύστημα κλυδωνίζεται είναι αναγκαία η βελτιστοποίηση της αξιοποίησης της περιουσίας αυτής.
Στην κατεύθυνση αυτή το Υπουργείο  με τη βοήθεια της ΗΔΙΚΑ ΑΕ δημιουργεί την ιστοσελίδα για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των ταμείων αλλά και των λοιπών φορέων που υπάγονται στο Υπουργείο .
Στη ιστοσελίδα θα έχουν τη δυνατότητα όλοι οι Ελληνες πολίτες  να παρακολουθούν την χρήση την ακινήτων και τις ενέργειες των των φορέων. Παράλληλα οι φορείς θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε εργαλεία όπως νομοθεσία για ακίνητα, πρότυπες συμβάσεις μίσθωσης, πρότυπα προκηρύξεων διαγωνισμών κλπ για ταχεία και ασφαλή διεκπεραίωση των υποθέσεών τους.
Τέλος οι Διοικήσεις των φορέων θα έχουν ένα αξιόπιστο και ενημερωμένο σύστημα προκειμένου να αναπτύξουν τις βέλτιστες συνέργειες στην πολιτική στέγασης και στην εξοικονόμηση οικονομικών πόρων από μισθώματα.}

Είναι από την επίσημη ιστοσελίδα http://www.idika.org.gr/estia/ του Υπουργείου Εργασίας.Στον χάρτη που έχουν για φώτο τα Σκόπια τα αναγράφει Μακεδονία.Εμείς λοιπόν τους λέμε ότι ο διαχειριστής της ιστοσελίδας μπορούσε να αλλάξει την φώτο και να βάλει αυτήν που του προτείνουμε και να μην βιάζεται να αναρτά χάρτη με  τα Σκόπια σαν Μακεδονία.
ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΦΩΤΟ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
FYROM και οχι Μακεδονία εκτός και εάν εσείς εκεί στα υπουργεία ...βιάζεστε ..

1 σχόλια:

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας μάλλον Μητσοτακικός θα είναι.
Τον θυμάστε που είπε πριν 20 χρόνια, «ποιος θα θυμάται το όνομα μετά από 10 χρόνια!....» Για τόσα και τόσα μιλάει ο Μητσοτάκαρος, για την σαχλαμάρα του αυτή κιχ δεν έβγαλε τα τελευταία χρόνια…

gnborn2shoot

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI