Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Σύσκεψη για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα.


Σύσκεψη για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής, με τη συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων.
«Φέτος θα εντατικοποιήσουμε τους ελέγχους, σε όλο το φάσμα της αγοράς, επιστρατεύοντας περισσότερα κλιμάκια, με στόχο να ελέγξουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις. Τα κλιμάκια αποτελούνται από καταρτισμένα στελέχη, που γνωρίζουν καλά τη δουλειά τους και δεν πρόκειται να μας ξεφύγει το παραμικρό. Εύχομαι και επιδιώκουμε η αγορά να λειτουργεί με τρόπο που να μη σημειώνονται παραβατικές συμπεριφορές, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για τον επαγγελματία και τον καταναλωτή», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τσαμασλής.
Αναφερόμενος στους ελέγχους, ο κ. Τσαμασλής τόνισε ότι «θα ρίξουμε βάρος στην ποιότητα και μετά το Πάσχα θα κοινοποιήσουμε τα αποτελέσματα των ελέγχων, δίνοντας στη δημοσιότητα όχι μόνο τα στοιχεία των παραβατών, αλλά και των επιχειρήσεων που παρουσίασαν σωστή εικόνα, ως επιβράβευση για την καλή λειτουργία τους».
Από την πλευρά τους οι επαγγελματίες δεσμεύτηκαν να φροντίσουν ώστε να υπάρχει αφθονία εμπορευμάτων, καθώς και να κρατήσουν τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα.
«Καταλήξαμε από τη σημερινή σύσκεψη ότι η αγορά θα έχει τις ανάλογες ποσότητες. Οι τιμές, βέβαια, δεν είναι οι καλύτερες για εμάς, αλλά τουλάχιστον είναι θετικό να μείνουν σταθερές. Στόχος και σκοπός μας είναι η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ καταναλωτών και επαγγελματιών», επεσήμανε ο κ. Τσαμασλής. 
            Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε και το θέμα των ελληνοποιήσεων αμνοεριφίων που εισάγονται από άλλες χώρες, για το οποίο φέτος, εκτός των ελέγχων, έχουν ληφθεί επιπλέον προληπτικά μέτρα από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας και της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, όπως ανέφεραν οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.
«Ο Έλληνας καταναλωτής έχει ευαισθησία στα ελληνικά προϊόντα και το δείχνει με την επιλογή του. Δεν θα επιτρέψουμε να πουληθεί ξένο κρέας ως ελληνικό», σημείωσε ο κ. Τσαμασλής.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ο ΕΦΕΤ, το ΚΕΠΚΑ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, το Σωματείο Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης, οι ιδιοκτήτες σφαγείων Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης, ο Οργανισμός Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι αλυσίδων σούπερ μάρκετ, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες. 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI