Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Γ.Ο. "ΑΙΑΣ" ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ


                                  
Γ.Ο.  "ΑΙΑΣ"  ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ                
                    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ
ΤΕΛΙΚΗ  ΦΑΣΗ  Α'-Β' - Γ' κατηγοριών  ΑΘΗΝΑ  27 & 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Με  επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του ΑΙΑΝΤΑ στον ΤΕΛΙΚΟ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ   ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ  που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης στην Αθήνα.
Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν οι 20 καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες από όλους τους αθλητικούς συλλόγους της Ελλάδας  των Α΄, Β, και Γ΄ κατηγοριών δηλ. ηλικίες από 12 χρονών και επάνω.
Ηταν πραγματικά εντυπωσιακοί αγώνες με πολύ υψηλό επίπεδο αθλητών και μια πολύ ωραία διοργάνωση από τον υπεύθυνο Τραμπολίνο της Ε.Γ.Ο.  κ. Σπύρο Καραμάνη.
Ο ΑΙΑΣ  συμμετείχε με όλη του την ομάδα στις κατηγορίες αυτές μιας και όλοι είχαν κερδίσει την πρόκριση στον αγώνα  στην Καλαμπάκα.


Ο Κοτανίδης Παναγιώτης για μια ακόμα φορά κέρδισε το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο στον
 Ακρ. Διάδρομο με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα.
Ο Ιωσήφ Νικολαίδης  κατέκτησε επάξια το ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο στο ατ. τραμπολίνο, βάζοντας έτσι τον ΑΙΑΝΤΑ για πρώτη φορά στο βάθρο του ατομικού αγωνίσματος.
Το δίδυμο Αγγελος και Ιωσήφ Νικολαίδης, συναγωνιζόμενοι με μεγαλύτερους αθλητές τους κέρδισαν το ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο στο Συγχρονισμένο Τραμπολίνο.
Η αθλήτρια  Ελισάβετ Βαλκάνου κατέκτησε την ΤΕΤΑΡΤΗ θέση στην Πανελλήνια κατάταξη και η Αγγελική  Τζιούτζια την 13η.
Στο Διπλό Μίνι Τραμπ όλοι οι αθλητές και αθλήτριες μας κατετάγησαν μέσα
στους 8 καλύτερους της Ελλάδας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους αθλητές και αθλήτριες μας, στις οικογένειες τους που τους υποστήριξαν σε όλη την διαδρομή της αθλητικής χρονιάς και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία τους!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον προπονητή τους Βαλέριο Γκεβορκιάν!

Η διοίκηση του ΑΙΑΝΤΑ θα βρίσκετε πάντα στο πλευρό τους προσπαθώντας να εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες ώστε απερίσπαστοι να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους και τον αγώνα τους!

      ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ  του  Γ.Ο. "ΑΙΑΣ" ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI