Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Απονομή επαίνων στους αθλητές/τριες Τένις του Α.Ο.Δ. Θερμαικού.(φώτο)

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στο παραλιακό καφέ PASO η εκδήλωση απονομής επαίνων στους αθλητές/τριες του τμήματος Τένις του Α.Ο.Δ. Θερμαΐκού .Τα βραβεία στους αθλητές απένειμαν ο Δήμαρχος Θερμαΐκού Γιάννης Αλεξανδρής,ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Γιάννης Βογιατζής ,ο Πρόεδρος του Συλλόγου Α.Ο.Δ.Θ. Νίκος Παράσχου,η έφορος του συλλόγου Ελένη Ταρσούνα,ο διαχειριστής του Ιστολογίου Tsounami Δημήτρης Τσιαουσίδης και ο  Ιδιοκτήτης της εφημερίδας Περαία Γιώργος Λαζαρίδης.Πριν την απονομή μίλησαν στους αθλητές ο Δήμαρχος,ο Πρόεδρος και οι προπονητές των αθλητών όπου  συνεχάρησαν τους διακριθέντες.Σε νεότερη ανάρτηση αργότερα θα υπάρχει και βίντεο από την εκδήλωση.
Εμείς ευχαριστούμε για την πρόσκληση και την τιμή που μας έκανε το Δ.Σ του Συλλόγου ΑΟΔΘ   και τους ιδιοκτήτες του  παραλιακού καταστήματος PASO all day cafe bar για την φιλοξενία του.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI