Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Πολεμική Αεροπορία: Δεν υπάρχει μόνο η Ελλάδα που μας πληγώνει!!!

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, με πιλότους και στελέχη της 331 Μοίρας της Πολεμικής Αεροπορίας οι οποίοι διακρίθηκαν στη διεθνή άσκηση TLP.
Ακολουθεί η δήλωση του Πρωθυπουργού:

«Ενημερώθηκα για τις διακρίσεις που πήρε η Μοίρα 331 στην ετήσια άσκηση του ΝΑΤΟ και μέσα σε όλες τις χώρες εσείς ήσασταν εκείνοι οι οποίοι αριστεύσατε. Ο Μαρίνος Μπογατίνης ξεχώρισε ως ο καλύτερος εκπαιδευτής αλλά και ο Θεοχάρης Κατσαρός διακρίθηκε ως ο καλύτερος νέος εκπαιδευόμενος. Συγχαρητήρια και στους δυο αξιωματικούς. Θέλω να πω ότι μας κάνετε όλους υπερήφανους. Όμως η διάκριση σας δεν θα ήταν δυνατή εάν δεν υπήρχε η ομάδα των υπολοίπων αξιωματικών και υπαξιωματικών που εργάστηκε σαν μια γροθιά, όλες οι ειδικότητες, μηχανικοί, τεχνικοί, ελεγκτές αεράμυνας.

Μας κάνατε όλους υπερήφανους και με το δικό σας παράδειγμα επιτρέψτε μου να πω ότι παίρνουμε κι εμείς δύναμη, γιατί κι εμείς ουσιαστικά το ίδιο κάνουμε. Αγωνιζόμαστε, σαν μια ομάδα, σε μια υπερπροσπάθεια να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Ξέρω πολύ καλά ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις κρατάνε υψηλό ηθικό μέσα στην κρίση παρά τις τεράστιες μειώσεις που έχετε υποστεί. Έχω πλήρη συναίσθηση του προβλήματος και με όλες μου τις δυνάμεις προσπαθώ να αντιμετωπίσω το πρόβλημα. Είμαι βέβαιος ότι σε λίγο θα φανεί το ξέφωτο. Η Πατρίδα θα αποδώσει και στους άντρες και στις γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων αυτό που τους αξίζει. Για να αισθάνεστε κι εσείς ότι η δικιά σας η προσφορά στην Πατρίδα γίνεται με όρους σεβασμού και αξιοπρέπειας από την Πατρίδα.

Δεν υπάρχει- αυτό δείχνουμε σήμερα σε όλο τον Ελληνικό λαό- δεν υπάρχει μόνο η Ελλάδα που μας πληγώνει, υπάρχει και η άλλη Ελλάδα που μας κάνει υπερήφανους. Κι εσείς είσαστε οι άξιοι εκπρόσωποι αυτής ακριβώς της άλλης Ελλάδας. Και εκ μέρους ολόκληρου του Ελληνικού λαού θέλω πραγματικά από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για την τιμή που δώσατε στην Πατρίδα σας και για την περηφάνια που μας κάνατε όλους να νιώσουμε».
Πηγή: ΑΜΠΕ

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI