Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης της Π.Ε. Θεσσαλονίκης για το πρόγραμμα περιοδικού ελέγχου μετρικών και σταθμικών οργάνων



Από το Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκε το πρόγραμμα του περιοδικού ελέγχου των μετρικών και σταθμικών οργάνων έτους 2013, για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, όπως ακολουθεί:


           Ο περιοδικός έλεγχος θα διενεργηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους 2013.
Το ύψος των τελών του ελέγχου είναι αυτό που καθορίζεται στην Φ2-670 /12-2-07 απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης -Γενική Γραμματεία Εμπορίου «Καθορισμός τελών Αρχικού και Περιοδικού Ελέγχου Μέτρων και Σταθμών» (ΦΕΚ .Β΄ 295/2007).
           Θα ελεγχθούν όλα τα χρησιμοποιούμενα για εμπορικές συναλλαγές μέτρα μήκους, σταθμά χυτοσιδηρά και ορειχάλκινα, ζυγοί αμφοτεροβαρείς, στατήρες κα παλάντζες αυτόματοι μετρητές γάλακτος και λαδιού, ζυγοί αυτόματοι και ημιαυτόματοι επιτραπέζιοι ή κρεμαστοί, ζυγοί αυτόματοι δαπέδου, πλάστιγγες δεκαδικές και εκατονταδικές, γεφυροπλάστιγγες, αντλίες παροχής υγρών καυσίμων και υγραερίου για τροχοφόρα οχήματα, αντλίες - μετρητές βυτιοφόρων αυτοκινήτων μεταφοράς και διανομής υγρών καυσίμων, μετρητές ροής υγρών, συσκευές άμεσης ογκομέτρησης δημητριακών, αυτόματες συσκευές μέτρησης επανωδερμάτων.
           Ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από συνεργεία ελέγχου του τμήματος Εμπορίου & Τουρισμού της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π. Ε. Θεσσαλονίκης μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της Υπηρεσίας από πλευράς μέσων και δυναμικού.
           Τα συνεργεία ελέγχου θα περιέρχονται στην περιφέρεια του κάθε Δήμου, τα καταστήματα και τις λαϊκές αγορές για τον επιτόπιο έλεγχο και επισήμανση όλων των μετρικών και σταθμικών οργάνων και θα ενημερώνουν την κάθε Δημοτική Αρχή την πρώτη μέρα έναρξης των εργασιών τους στην αντίστοιχη περιφέρεια, για την ενδεχόμενη δυνατή ενημέρωση των Δημοτών της.
           Οι κάτοχοι κινητών μετρικών και σταθμικών οργάνων που τα χρησιμοποιούν για εμπορικές συναλλαγές και δεν έχουν επαγγελματική στέγη, θα πρέπει να τα προσκομίζουν στα συνεργεία ελέγχου, μετά από σχετική συνεννόηση στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2313 330-046, 2313 330-044, 2313 330-045.
Για κατά προτεραιότητα ελέγχους, ειδικά αιτήματα κ.λ.π. απαιτείται συνεννόηση στους παραπάνω τηλεφωνικούς αριθμούς.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI