Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ευχάριστα τα νέα για την μικρή Φωτεινούλα.

Με post στην σελίδα στο https://www.facebook.com/SaveFotini αναρτήθηκαν τα ευχάριστα νέα που μας γέμισαν χαρά και σας τα αναδημοσιεύουμε.

Δεν ξέρω αν το "Ευχάριστα νέα" είναι αρκετό. Η ιστορία με λίγα λόγια έχει ως εξής:
Η Φωτεινούλα ήρθε στο Λονδίνο κουβαλώντας ένα μεγάλο όγκο γύρω από το νεφρό (Wilms' Tumor) και τουλάχιστον 3 εντοπίσεις στα πνευμόνια. Ο εκπληκτικός ΑΝΘΡΩΠΟΣ, χειρούργος ουρολόγος Imran Mushtaq έκανε τη δουλειά του ενδιαφερόμενος μόνο για το παιδί, πάνω από όλα για το παιδί, αφαιρώντας τον όγκο με επιτυχία. Μετά ανέλαβαν οι υπόλοιποι γιατροί με τις χημειοθεραπείες.
Η Φωτεινή αντιδρούσε πολύ καλά, παληκαρίσια. Μόνο η τριπλή δόση την έριχνε κάτω για 1-2 μέρες και μετά πάλι όρθια και πρώτη στο παιχνίδι.
Δεν ξέραμε τι ακριβώς γίνεται από μέσα, όμως ελπίζαμε ότι όλα θα πήγαιναν καλά στην αξονική που ήταν προγραμματισμένη για τις 13 Μαρτίου.
Και ξαφνικά ήρθε ένα γράμμα που έλεγε ότι η αξονική μεταφέρεται για τις 25 Μάρτη. Έτσι, χωρίς εξήγηση. Όμως όλοι εμείς εδώ καταλάβαμε το γιατί. Απλά γιατί έτσι ήθελε Εκείνη, η Παναγία που τόσο πολύ βοήθησε τη Φωτεινή μας και όλους εμάς μέχρι σήμερα. Έγινε λοιπόν η αξονική και σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα:
Εξαφανισμένοι εντελώς οι δύο όγκοι και μόνο μια μικρή ουλή 7 χιλιοστών έχει μείνει από τον 3ο για να θυμίζει τα επόμενα χρόνια στη Φωτεινούλα την ιστορία που πέρασε.
Γιατί η Φωτεινή είναι ΠΑΛΗΚΑΡΙ, είναι γεννημένη νικήτρια.
Και με την αγάπη όλων σας, αλλά κυρίως με την αγάπη Εκείνης, η Φωτεινή φαίνεται ότι θα τα καταφέρει τελικά να γίνει ένα ακόμη παιδάκι που πέρασε από τα δύσκολα, αλλά στάθηκε τελικά όρθια.
Σας ευχαριστούμε όλους. Και φυσικά περισσότερο από όλους, ευχαριστούμε Εκείνη! Που φαίνεται ότι θα κάνει το θαύμα της...
Και όσο για τα μαλλάκια μας που έπεσαν πάλι, δεν πειράζει. Όσοι πέρασαν από παρόμοιες ιστορίες ΞΕΡΟΥΝ ότι τα μαλλάκια θα ξαναβγούν πολύ σύντομα!

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI