Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δενδροφύτευση στη Νέα Μηχανιώνα.


200 και πλέον δενδρύλλια φυτεύονται αυτή την ώρα από 40 ζευγάρια παιδικά χεράκια μαθητών και μαθητριών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μηχανιώνας σε χώρο πλησίον του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) του Δήμου μας.
Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών εκδηλώσεων των Αντιδημαρχιών Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης & Καθαριότητας και Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με τη διοίκηση του 1ου Δ.Σ. Νέας Μηχανιώνας, απ’ όπου συμμετέχουν τα δύο τμήματα της ΣΤ΄ τάξης του με επικεφαλής τον Διευθυντή, Θεοφάνη Καρύδα.
Ο Δήμαρχος, Γιάννης Αλεξανδρής, που επισκέφθηκε νωρίς το πρωί τον χώρο και βοήθησε συμβολικά στη δενδροφύτευση, επαίνεσε την προσπάθεια των μικρών μαθητών και μαθητριών και τους ευχαρίστησε για τη βοήθεια που προσφέρουν στο έργο του Δήμου, ενώ ο Αντιδήμαρχος  Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης & Καθαριότητας, Κώστας Μπάρμπας, έκανε λόγο για μια προσπάθεια του Δήμου, που έχει στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, μέσω της ανάπτυξης της περιβαλλοντικής συνείδησης, κυρίως, των μικρών παιδιών με δράσεις όπως αυτές.


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI