Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Μετά από 2 ολόκληρα χρόνια απουσίας... Το "e-Rock.gr" και πάλι ON-LINE..!!!

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ και κάτι... μετά την δημιουργία του και 2 χρόνια μετά την παύση της λειτουργίας του, το 1ο σε επισκεψιμότητα website, που καταπιάστηκε με τον σκληρό ήχο, το "e-Rock.gr" επιστρέφει δυναμικότερο από ποτέ.

ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 κάνει την παρουσία του στο ελληνικό διαδίκτυο ένας ηλεκτρονικός πολυχώρος, που βασισμένος στην rock φιλοσοφία του, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κερδίζει τις εντύπωσεις, κυρίως όμως την εμπιστοσύνη της μουσικόφιλης ελληνικής νεολαίας.

ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2010 στην εναλλακτική "παράνοια" έρχεται να προστεθεί και η ραδιοφωνική του εκδοχή, η πρώτη αμιγώς διαδικτυακή ραδιοφωνική παρουσία θα έλεγε κανείς στην χώρα, η οποία καταφέρνει το ακατόρθωτο της ετήσιας καθημερινής και αδιάλειπτης παρουσίας της, για τα μέχρι τότε γνώριμα διαδικτυακά ραδιοφωνικά standards.

Ξημερώματα 7ης Μάη 2013, το "e-Rock.gr" και πάλι ON-LINE...!!!

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ... και με βασικό του όπλο μια ιστοσελίδα προηγμένης τεχνολόγιας, κατασκευασμένη από την καθύλην αρμόδια εταιρία κατασκευής προηγμένων ιστοσελίδων NetPlanet.gr (Aluminco, DidiMusic.gr, Goin Through, Professional Sinnerz, Rockwave Festival, Shakira Planet, Terra Vibe Park, Γιώργος Χατζηνάσιος, Σταμάτης Σπανουδάκης κ.α.) ατενίζει το μέλλον βασισμένο στην διαφορετικότητα των καιρών.

ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 24ωρα αναμένεται να ηχήσει και το ραδιόφωνο του "e-Rock.gr", για το πρόγραμμα του οποίου θα ενημερωθείτε το συντομότερο.

Υ.Γ.1: Συγκροτήματα, δισκογραφικές εταιρείες, διοργανωτές συναυλιών και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος, στείλτε μας τις ειδήσεις σας στο info@e-Rock.gr.

Υ.Γ.2: Οποιοσδήποτε θεωρεί ότι μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη του "e-Rock.gr", ας επικοινωνήσει μαζί μας στο info@e-Rock.gr.

Υ.Γ.3: Στο Νομό Μαγνησίας, μέρος του προγράμματος του "e-Rock.gr", θα αναμεταδίδεται από το"Radio Marconi 96,1 F.M.". Οποιοδήποτε άλλο ραδιόφωνο, πέραν αυτών της πόλης του Βόλου, ενδιαφέρετε, ας επικοινωνήσει άμεσα στο info@e-Rock.gr.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI