Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Μας ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ το Ιστολόγιο...αλλά δεν τα κατάφεραν.

Αυτό δεν το περιμέναμε ποτέ.!!!!Κάποιοι προσπάθησαν να χακάρουν το ιστολόγιο μας και εν μέρει τα κατάφεραν αλλά μόνο σε δύο μπάννερς και στις μεγάλες φώτο, επάνω τις κυλιόμενες με τα, θέματα του ιστολογίου μας.
Συγκεκριμένα εδώ και λίγες ημέρες είχαν χαθεί οι φωτογραφίες από το κεντρικό μενού στην οριζόντια στήλη και στα δύο banners,( το ένα ήταν το δικό μας και το άλλο  άλλης φιλικής σελίδας) κατάφεραν όταν οι αναγνώστες, έκαναν κλικ επάνω, να οδηγούνται σε άλλη διεύθυνση και όχι σε αυτές που έπρεπε.
Έκαναν όμως ένα λάθος που μας οδήγησε στην λύση του προβλήματος.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν έγινε η παραχάραξη από την σελίδα στην οποία οδηγούνταν ο χρήστης αλλά από άλλους για να δημιουργήσουν πρόβλημα.
Αναγκαστήκαμε να αποσύρουμε τα δύο banners μέχρι να κάνουμε νέα ασφαλή και να τοποθετήσουμε εκ νέου τις φώτο.
Μάλλον οι κύριοι δεν ξέρανε ότι εμείς μπορεί να είμαστε καλύτεροι από αυτούς.
Τους λέμε λοιπόν (και ξέρουν ότι γνωρίζουμε ποιοι είναι,το κατάλαβαν) να μην ξανά τολμήσουν να κάνουν κάτι αντίστοιχο στο ιστολόγιο Tsounami διότι τότε θα αναγκαστούμε και εμείς να πράξουμε ανάλογα (και κατάλαβαν εάν έχουμε την δυνατότητα η όχι).
Αυτά προς ενημέρωση των αναγνωστών  στα ερωτήματα τους γιατί χάθηκαν οι φώτο και όταν κλικάρανε στα μπάννερς εμφανίζονταν άλλη σελίδα.

Μακριά λοιπόν από εμάς και  τους κώδικες μας.Ο νοών νοήτω.

Με φιλική παρότρυνη να μη ξανά επαναληφθεί
Ιστολόγιο Tsounami.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI